Izlet na dlani

ZDRAVILIŠČE RADENCI! 2 noči s polp. v Hotelu Izvir že za 88,5 eur na osebo

3-dnevni termalni oddih v Zdravilišču Radenci in Hotelu Izvir 4*! ✔zdraviliški hotel ✔čofotanje v notranjih in zunanjih bazenih ✔zabavne aktivnosti za vse starosti ✔številne pustolovščine ✔skrb za zdrav življenjski slog ✔svet savn in še marsikaj drugega! V Zdravilišču Radenci vam zagotovo ne bo dolgčas!

O Hotelu Izvir: Naj Hotel Izvir postane izvir vašega zdravja! Hotel se nahaja ob zelenem zdraviliškem parku z edinstvenim izvirom mineralne vode iz Radencev. Ponuja vse zdraviliško udobje z neposrednim vstopom v termalni svet kot tudi zdravstveni in wellness center. Hotel Izvir ponuja 128 sob, od katerih so vse klimatizirane, večina pa jih ima tudi balkon. Hotel ima neposreden dostop do termalnih bazenov, samopostrežne restavracije in zdravstvenega ter wellness centra.

Bazeni: Termalni svet, ki je povezan s hotelom, ponuja 10 bazenov, in sicer 3 notranje termalne bazene, 1 notranji plavalni bazen, 4 zunanje termalne bazene, notranji otroški in zunanji otroški bazen ter zunanji mladinski bazen (zunanji otroški in mladinski bazen sta odprta samo v poletnih mesecih).

Wellness ponudba: Hotel Izvir svoje goste razvaja s svetom savn (6 različnih savn in Kneippov bazen), Medico-wellness center Corrium pa ponuja še kopeli, masaže ter celovito wellness ponudbo.

Storitve v Zdravilišču Radenci: Pričakuje vas pestra izbira aktivnosti, kot so različne vadbe v bazenih, fitness, nordijska hoja, pohodi, kegljišče, namizni tenis v poletnem času, izposoja koles, tenis in golf ter organizirani izleti po okolici. Izberite svojo dejavnost in se prepustite novim dogodivščinam!

Ponudba vključuje:

2x nočitev v Economy sobi za 2 osebi
2x polpenzion za 2 osebi
Neomejeno kopanje v bazenih s termalno vodo (na dan prihoda od 11. ure, na dan odhoda celodnevno kopanje)
1x dnevno uporaba savne do 16. ure (z izjemo na dan odhoda)
Jutranjo gimnastiko in aqua fitness (pon. – sob.)

Uporabo kopalnega plašča in brisač v sobi
Pitno kuro
Uporabo ležalnikov ob bazenih
Izberimo zdravo: obroki za ohranjanje zdravja in vitalnosti med bivanjem v Zdravilišču Radenci
Brezplačno parkirišče
Brezplačni internet v avli hotela

 

Kupon je unovčljiv do 3. 3. 2019 (doplačilo za bivanje ob vikendih in od petka do nedelje znaša 5 €/oseba/noč)

Več info + rezervacija kupona tukaj:
Megabon
Martina Ploj

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.