Izlet na dlani

ZELO UGODNO! Povratna letalska karta iz Benetk in 2 nočitvi v Berlinu (letalo + hotel 3*) že za 73 eur!

Pred vami je priložnost, da za kratki izlet v nemško prestolnico, ki v sebi skriva veliko zgodovine, življenja in mladih umetnikov. Pripravili smo vam zanimivo in ugodno kombinacijo 3 dnevnih počitnic v marcu (termin tor 15.03. – čet 17.03.2016) za dve osebi v Berlinu.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Trevisa, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 48 eur na osebo (v ceno ni vključena check in prtljaga, z izjemo manjše osebne prtljage ki jo vzamete na krov).

V Berlinu sta na voljo 2 nočitvi (za termin 15.03. – 17.03.2016) v zelo dobro ocenjenem hotelu s 3*Ivbergs Hotel Charlottenburg, kjer je cena za dve osebi že od 50 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 2 nočitvi (hotel 3* + letalo) v Berlinu tako znaša od 146 eur (oz. 73 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3*Ivbergs Hotel Charlottenburg za dve osebi (2 nočitvi) za 50 eur na povezavi tukaj
berlin2

Rezervacija letov iz Trevisa v Berlin preko spodnje povezave :
Treviso – Berlin – Treviso, že za 48 eur (termin 15.03. – 17.03.2016) (angl.povezav skyscanner)
berlin1

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 18 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Berlin lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.