Izlet na dlani

ZIMSKE POČITNICE V EGIPTU! 7 noči ALL INCL v Grand Hotel Hurghada 4* (letalo iz Ljubljane + hotel 4* + transfer…) že za 481 eur/osebo

Privoščite si nekaj novega in drugačnega. Izberite oddih v magični deželi faraonov!

Grand Hotel Hurghada se nahaja tik ob zasebni plaži s promenado. Ljubitelji vrta bodo navdušeni nad njegovim lepo urejenim parkom, uživali pa bodo tudi vsi, ki iščejo počitnice v miru in tišini. Središče mesta Hurgada je oddaljeno približno 10 kilometrov, dnevno pa je na voljo brezplačen avtobus.

Standardne sobe imajo balkon ali teraso s pogledom na park ter so opremljene s tušem, WC, sušilcem za lase, mini hladilnikom, satelitsko televizijo, telefonom, sefom in klimatsko napravo (odvisno od sezone). Hotelski kompleks je sestavljen iz glavne stavbe in več sekundarnih večnadstropnih stavb s skupno 549 sobami. Glavna zgradba ima prostorno recepcijo, dve samopostrežni restavraciji, à la carte restavracijo, trgovino s spominki, fitnes, piano bar in lobby bar. Na zasebni plaži je Aqua Center, kjer se lahko vpišete v šolo potapljanja (Euro Divers) ali uživate v drugih dejavnostih, kot so namizni tenis, animacija ob bazenu in na plaži ter predstave. Hotel ponuja samopostrežni zajtrk, kosilo in večerjo; popoldanske prigrizke, sladice in peciva ob bazenu. Lokalne brezalkoholne pijače so na voljo 24 ur na dan, alkoholne pijače, kava in čaj pa med 10 in 24 uro. Gostje obvezno morajo nositi all inclusive zapestnico.

Poleg ponudbe hotela najdete tudi različne bare ob bazenu in na plaži, kjer lahko dobite tudi brezplačne sončnike, ležalnike in preproge. Kopalne brisače so v torbi za plažo v sobi. V sosednjem prehodu GRAND MALL-a najdete internetno kavarno, biljard, trgovino z živili, kotiček z vodno pipo, lekarno, različne restavracije in bare ter frizerski salon. Ob doplačilu so na voljo fitnes center, savna, masaže in druge aktivnosti na plaži (jadralno padalstvo, Aqua center, potapljanje in kiteboarding z lokalnimi ponudniki).

Ponudba vključuje:

1 teden nočitev v Standard sobi za 1 osebo – Velja za namestitev v dvoposteljni sobi
1 teden all inclusive za 1 osebo
Letalski prevoz iz Ljubljane v Hurgado in transfer do hotela za 1 osebo (1 kos prtljage do 20 kg in ročna prtljaga do 5 kg (dimenzij 45x 35 x 20 cm))
All inclusive: samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja ter vmesni prigrizki, lokalne brezalkoholne pijače na voljo 24 ur na dan, lokalne alkoholne pijače pa med 10. in 24. uro

Transfer letališče – hotel – letališče
Letališke in varnostne pristojbine
Predstavnika agencije na letališču in destinaciji
Mednarodno animacijo, igre ob bazenu, namizni tenis, dnevne predstave
Brezplačno uporabo senčnikov, ležalnikov in podlog ob bazenu in na plaži
Brezplačno uporabo kopalnih brisač
Turistično takso
Brezplačni Wi-Fi v sprejemnici hotela

 

Ponudba je unovčljiva za odhod: 23. 2. 2020
Minimalen nakup 2 kuponov!

Več info + rezervacija kupona tukaj:
Megabon

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.