Izlet na dlani

Zimske počitnice v Kranjski Gori, paket 2x polpenzion že od 82 eur na osebo

V Kranjski Gori in Gozd Martuljku so v hotelih Hit holidays za vas pripravili ugodno BOOM zimsko ponudbo! Izbirate lahko med različnimi hoteli s 3 in 4* (glede na razpoložljivost).  Cena paketa za 2 dni je od 82 eur/osebo naprej. Vse hotele odlikuje izjemna lega, prijetne sobe, prijazno osebje in visoka kvaliteta storitev.

Paket v zimski BOOM ponudbi vsebuje:
– namestitev v dvoposteljni sobi v hotelih s 3* ali 4*(glede na razpoložljivost);
– 2x polpenzion;
– vstop v bazene hotelov Hit Holidays (vodni park Aqua Larix,  bazen sprostitvenega centra Kompas, Svet vode Špik), vključeno je tudi nočno kopanje v bazenu hotela Špik Gozd Martuljek in Ramada resort Kranjska Gora ob petkih in sobotah do 23. ure.;
– 30 % popusta na obisk savn v Aqua Larixu, Sprostitvenem centru Kompas ali Svetu savn Špik;
– brezplačen internet;
– v času BOOM POČITNIC imajo gostje do 30% popusta v izposojevalnici smučarske opreme in do 20% popusta v smučarski šoli INTERSPORT Bernik.

Razpoložljivi termini: od 27. 11. 2015 do 19. 12. 2015; od 06. 3. 2016 do 16. 3. 2016; od 20. 3. 2015 do zaključka zimske sezone.

 Cena za 2 dni je od 82 eur na osebo na dan (cena paketa na osebo v dvoposteljni sobi).

 POHITITE: Ponudba je na voljo do 19.12.2015

Vabljeni na zimska doživetja v Kranjsko Goro!Špik soba panorama
Ramada Resort Kranjska Gora  (5)

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.