Izlet na dlani

ZIMSKI DOPUST NA JUGU TURČIJE! 7 noči s polp. + letalo iz Ljubljane+ ogledi in prevozi že za 249 eur na osebo

Turčija svojim gostom nudi veliko več kot le sonce, plaže in morje. V Turčiji najdemo osupljive naravne lepote, kulturne in zgodovinske znamenitosti, zanimiva mesta in impresivne stavbe. Je to morda vaša sanjska destinacija za popoln oddih?

1. dan: let proti Antalyi
Let s posebnim letalom (čarter let) iz Ljubljane proti Antalyi. Po pristanku vas na izhodu z letališča pričaka vaš spremljevalec med potovanjem. Sledi transfer do hotela in namestitev ter večerja v hotelu na območju Beleka.

2. dan: prosto ali fakultativni izlet
Zajtrk. Današnji dan si lahko organizirate po svoje ali se udeležite našega fakultativnega izleta (za plačilo). Po izletu sledi povratek v hotel, večerja in nočitev.

3. dan: Antalya – Pamukkale*
Po zajtrku se boste poslovili od vašega hotela in se odpravili na dvodnevni izlet v Pamukkale. Vožnja po čudoviti pokrajini do Pamukkal, kar v slovenščini pomeni ‘’bombažni grad’’. Snežno bele terase iz apnenca se vidijo že od daleč. Ustvarja jih odtekajoča termalna voda, usedline pa nastajajo v obliki bazenčkov in so kot bela čipka, naravni čudež in prava paša za oči. Tej termalni vodi so že v rimskih časih pripisovali zdravilne učinke Po prihodu v hotel boste imeli možnost kopanja v termalni vodi vašega hotela. Nočitev z večerjo na območju Pamukkal.

6. dan: Hierapolis – Antalya
Zajtrk. Ruševine znamenitega mesta Hierapolis se raztezajo nad apnenčastimi terasami. Tam je moč videti temelje Apolonovega templja iz 3. stoletja in razkošno rimsko gledališče kot tudi druge ostanke iz tistega časa. Nato sledi vožnja prek gorovja Taurus nazaj v Antalyo. Na poti postanek v tkalnici svetovno znanih turških preprog, kjer boste spoznali celoten proces ročnega tkanja in imeli priložnost ugodnega nakupa. Sledi vožnja do vašega hotela na območju Beleka. Večerja in nočitev.

5. dan: Antalya – slap Karpuzkaldiran
Zajtrk. Ogled Antalye, enega najlepših mest turške riviere z bogato vegetacijo in prekrasno kuliso gorovja Taurus v ozadju. Med drugim boste lahko občudovali mestno znamenitost, minaret Yivli Minaret in stolp z uro na Kalekapisi, stari mestni trdnjavi, ter romantični stari del mesta s pristaniščem. Tukaj boste imeli tudi možnost ugodnega nakupa nakita in usnjenih izdelkov. Obiskali bomo zlatarno in doživeli umetnost izdelave nakita ter uživali v čudoviti modni reviji z usnjenimi oblačili. Za zaključek dneva si bomo ogledali še znameniti slap Karpuzkaldiran. Povratek v hotel, večerja in nočitev.

6. dan: prosto ali fakultativni izlet
Po zajtrku raziščite številne možnosti, ki vam jih ponuja vaš hotel in okolica ali se skupaj z nami odpravite na fakultativni izlet (za plačilo). Po izletu sledi povratek v hotel, večerja in nočitev.

7. dan: prosto ali fakultativni izlet
Po zajtrku si dan organizirajte po svoje ali se nam pridružite na fakultativnem izletu (za plačilo). Po izletu sledi povratek v hotel, večerja in nočitev.

8. dan: povratek domov
Zajtrk. V skladu s časom odhoda, vas bo avtobus zapeljal do letališča, od koder nadaljujete pot proti domu.

Pomembno: Za potovanje je potreben potni list veljaven vsaj še 6 mesecev po končanem potovanju.

Ponudba vključuje:

7x nočitev (6x nočitev v hotelu s 5* na območju Beleka in 1x nočitev v hotelu s 4* na območju Pamukkal) v dvoposteljni sobi za 1 osebo
7x polpenzion za 1 osebo
Prevoze po programu s klimatiziranim turističnim avtobusom

Povratni letalski prevoz Ljubljana – Antalya – Ljubljana s taksami za 1 osebo
Ogled z vstopnino Hierapolis s Pamukkalami in Antalya s slapom Karpuzkaldiran
Organizacijo potovanja
Slovensko spremstvo in lokalni vodič na destinaciji

 

Ponudba je unovčljiva za odhod: 3. 12. 2019

 

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

4 komentarji

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Pozdravljeni!
  Iščem ugodno varianto leta, namestitve (polpenzion ali all inclusive, odvisno od cene), v bližini Antalye, na področju Beleka, kjerkoli v Turčiji, kraj ni tako pomemben (tudi država bi lahko bila druga), vendar bi blizu hotela morala biti teniška igrišča, ker bi družba ca 8 oseb vsak dan igrala tenis.
  Termin bi načeloma bil od 15. do 22. februarja 2020 (lahko kakšen dan zamika, ali kakšen dan manj).
  LP, Boris

 • Pravzaprav ne vem, če sem se obrnil pravilno oziroma primerno za možnosti leta, namestitve in igranja tenisa v Turčiji. Ne glede, če bo kakšna povratna informacija, je moj kontakt:
  LP, Boris

  • Pozdravljeni,
   žal ne uspemo pripravljati individualnih ponudb. Na strani Izlet na dlani vse podane akcije oz. ponudbe letalskih kart in počitniških paketov ter ostalih storitev temeljijo na spletni prodaji drugih ponudnikov. Ekipa, ki skrbi za stran oz. blog ne prodaja oz. izvajata tovrstnih rezervacij, ne ureja rizikov odpovedi itd., ampak samo podaja informacije kako do čimbolj ugodnih želenih letalskih kart in počitnic. Smo pa z vašega komentarja pobrisali kontaktne podatke, da ne bo prišlo zlorabe.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.