Izlet na dlani

NAGRADNA IGRA: Prejmite CEWE FOTOKNJIGO, s katero lahko ustvarite najljubše popotniške spomine!

Koliko fotografij se skriva na vašem telefonu? Sedaj je pravi čas, da jih shranite za vedno – v fotoknjigi!
CEWE vam podarja 3 CEWE FOTOKNJIGE, za vaše najljubše popotniške spomine!

 

Nagradna igra bo potekala na Facebook strani Izlet na dlani.

Pogoji sodelovanja v nagradni igri so:
1. v komentar za objavo nagradne igre CEWE na FB Izlet na dlani zapišeš svojo naslednjo lokacijo za potovanje,
2. všečkaš/slediš CEWE

3. ogledaš si in se strinjaš s spodnjimi pogoji za sodelovanje v nagradni igri.

Naključno izbrani trije nagrajenci bodo prejeli:
CEWE FOTOKNJIGE (Velika panorama, digitalni tisk sijaj, 26 strani, trde platnice)

 

PS: CEWE FOTOKNJIGE v marcu naročaš ugodneje, skoči po kodo za popust: bit.ly/3vVfKuQ 

 

Pogoji za sodelovanje v nagradni igri:

1. Organizator in namen nagradne igre
Organizator nagradne igre je CEWE, nagradna igra se izvaja na spletni Facebook strani Izlet na dlani. Namen nagradne igre je promocija ponudbe izdelkov CEWE ter spletne strani ter Facebook strani Izlet na dlani. Nagradna igra poteka od torka 15.03. do nedelje 20.03. 2022.

2. Kdo lahko sodeluje na nagradni igri?
V nagradni igri lahko sodelujejo tisti uporabniki Facebooka, ki se strinjajo s splošnimi pogoji sodelovanja in pravili nagradne igre. Strinjanje sodelujoči potrdijo tako, da na komentarju na FB Izlet na dlani zapišejo svojo naslednjo lokacijo za potovanje. Sodelujoči v nagradni igri mora biti resnična oseba. V kolikor obstajajo razumni razlogi za sum, da v nagradni igri sodelujejo lažne osebe in lažni profili sodelujočih ali da gre za zlorabo orodij za pridobivanje všečkov, lažne osebe in osebe, ki s tovrstnimi orodji pridobivajo všečke, v nagradni igri ne smejo sodelovati oz. jih organizator izključi. Kot razumni razlogi za sum, da gre za lažni profil, štejejo zlasti profil brez profilne slike, ali več profilov z enakimi motivi, ali z majhnim številom prijateljev ali v kolikor na zasebno sporočilo organizatorja ne odgovori v roku 24 ur. Sodelujoči je lahko vsaka fizična oseba, ki ima FB profil in stalno prebivališče v Republiki Sloveniji.

3. Kako lahko posameznik sodeluje v Nagradni igri na Facebooku Izlet na dlani?
1. v komentar pod objavo nagradne igre CEWE na FB Izlet na dlani zapišeš svojo naslednjo lokacijo za potovanje,
2. všečkaš/slediš CEWE
3. ogledaš si in se strinjaš s spodnjimi pogoji za sodelovanje v nagradni igri.

4. Izbor nagrajenca, podelitev in prevzem nagrade
Med tistimi sodelujočimi, ki bodo v nagradni igri sodelovali v skladu s temi pravili, bodo z naključnim žrebom izbrani 3 nagrajenci. Žreb nagrajenca bo v nedeljo, 20. 03. 2022, zvečer. Objava izžrebancev bo objavljena v komentar pod nagradnim vprašanjem, oziroma objavo najkasneje v ponedeljek 21.03.2022 zjutraj.

Nagrajenci (3) prejmejo vsak CEWE FOTOKNJIGO (Velika panorama, digitalni tisk sijaj, 26 strani, trde platnice) (vrednost posamezne nagrade: 39,95 evrov). Nagrade ni mogoče zamenjati za denar ali katero koli drugo nagrado. Nagrajenec lahko nagrado podari nekomu drugemu.

Nagrajenec bo o nagradi obveščen po elektronski pošti ali v zasebnem Facebook sporočilu, prav tako bo objavljen na Facebook strani Izlet na dlani. V kolikor se nagrajenec v 7-ih dneh od prejetja sporočila o prejeti nagradi ne bo odzval in organizatorjem ne bo posredoval vseh zahtevanih podatkov, se posamezna nagrada ne bo podelila. Če je nagrajenec posredoval napačen elektronski naslov in ga zato organizator ne more obvestiti o nagradi, izgubi pravico do nagrade.

Organizator si pridružuje pravico, da nagrado podeli v roku 7 dni po prejetju zahtevanih podatkov od nagrajenca. Nagrada se podeli po e-pošti, v obliki poslane kode za brezplačno spletno naročilo izdelka. Nagrajenec mora potrditi prejetje kode in e-sporočila.

Organizator ne prevzema odgovornosti in obveznosti za kakršnekoli dodatne izdatke zmagovalca v zvezi z njegovim sodelovanjem v nagradni igri ali glede prevzema in uporabe nagrade. Organizator prav tako ne prevzema odgovornosti in obveznosti za kakršnekoli zamude pri pošiljanju nagrad po e-pošti.
Zapisniki o nagrajencih z njihovimi osebnimi podatki se shranijo na sedežu nagradne igre, izključno za namen nagradne igre.

Do nagrad niso upravičene osebe, ki so zaposlene ali opravljajo dela preko pogodbe pri organizatorju nagradne igre, njihovi ožji družinski člani (zakonec oziroma izven zakonski partner oziroma partner registrirane istospolne partnerske skupnosti, otroci oziroma posvojenci ter starši oziroma posvojitelji). Navedeni bodo iz nagradne igre izključeni s strani organizatorja.

Nagrajenci izrecno dovoljujejo objavo svojega imena, priimka v e-poštnih sporočilih organizatorja, ki bodo namenjena obveščanju sodelujočih o rezultatih nagradne igre, prav tako vsi nagrajenci izrecno dovoljujejo objavo svojega imena in priimka tako na časovnici Facebook Izlet na dlani, za kar od organizatorja ne bodo zahtevali plačila ali odškodnine.

5. Plačilo davka od nagrade
Dobitki v nagradnih igrah se ne obdavčijo do višine 42 EUR.

Organizator nagradne igre (CEWE) se obvezuje, da bo pridobljene osebne podatke o nagrajencu in spremljevalcu uporabil in obdeloval zgolj za izvedbo Nagradne igre, ter ravnal z njimi v skladu z GDPR. Nagradna igra ni sponzorirana s strani Facebooka in zanje ne prevzema odgovornosti!

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.