Izlet na dlani

Prijava ali odjava od obveščanja aktualnih ponudb s strani Izlet na dlani

Spletna stran Izlet na dlani omogoča več načinov obveščanja o aktualnih ponudbah letalskih kart, hotelskih namestitev, paketnih ponudb ter ostalih zanimivih akcij s področja potovanj, izletov itd.

V nadaljevanju so predstavljene različni kanali preko katerih lahko prejemate sporočila s ponudbami, hkrati je pojasnjena prijava in na koncu tudi način odjave od nadaljnjega prejemanja tovrstnih novic.

Svetujemo vam, da si pred prijavo na posamezen kanal obvezno podrobno preberete kolikokrat želite biti obveščeni o posameznih ponudbah

Facebook


Facebook je za nas najbolj aktualen kanal, tam nam sledi že več kot 116 tisoč uporabnikov. Žal klik na LIKE na naši Facebook strani ni dovolj. Facebook ima sistem, pri katerem naše prispevke objavljene na FB vidi let 10% uporabnikov. Da boste videli popolnoma vse naše objave, morate storiti sledeče: na FB spletni strani  kliknete na gumb VŠEČKAJ/LIKE in izberete možnost OGLEJ SI PRVI/SEE FIRST.
FB

Facebook Messenger


Obveščanje preko FB sporočil, kjer vas računalniški robot obveščal o novicah s spletne strani Izlet Na Dlani.
Prijavo izvedete tukaj.

Na voljo so obveščanja:
– 1 krat na dan o naj akcijah tistega dne,
– do 10 krat na dan o vsaki akciji sproti,
– samo takrat, ko bo na voljo error fare ponudba.

Odjavite se z vpisom besede: STOP, in potrditvijo Se res želiš odjaviti z novic Izlet Na Dlani?- ODJAVI. Za kasnejšo ponovno prijavo vpišete besedo START in ponovno izberete način obveščanja.

Instagram


Obveščanje preko Instagram storijev, kjer vas dnevno obveščamo o najboljših akcijah tistega dne.
Na instagramu nam sledite tukaj.

E-novice


Dnevno pošiljamo tudi brezplačne E-novice (spletna pošta) z vsemi objavami (akcije letalskih kart in paketi) tistega dne. V kolikor se pojavi kakšna zares ugodna akcija za katero vemo, da bo hitro pošla, pa vas o tem takoj sproti obvestimo v obliki dodatne E-novice.

Na E-novice se lahko prijavite tukaj (vstavite podatke v okvirček spodaj).
Odjava od prejemanja e-novic preko maila je mogoča s klikom na tipko Odjava z novic Izlet na Dlani (ali Unsubscribe), ki se nahaja na dnu vseh poslanih e-novic.

Potisni opomniki /Desktop


Na potisne opomnike se prijavite na naši spletni strani ob kliku na ikono zvonec, ki se nahaja desno spodaj.

Spletna stran vas bo ob vsakem novem prispevku obvestila.
Odjavo od potisnih opomnikov izvede tako, da ponovno kliknete na zvonec ali pa sledite navodilom tukajhttps://bit.ly/2ybK9p9

Twitter


Naše objave prispevkov za akcijami letalskih kart lahko spremljate tudi po Twitterju na naslovu: http://twitter.com/izletnadlani


 

Nasvet Izlet na dlani: Da vam kakšna od zanimivih akcij (predvsem error fare) v prihodnje ne bo ušla, je zagotovo najbolj primerno sprotno spremljanje novosti na Facebooku in spletni strani Izlet na dlani. Če vam tega čas  ne dopušča in želite biti sproti obveščeni, takoj ko bo kakšna zanimiva akcija, se prijavite na naše FB novice, kjer vas bo računalniški robot glede na vaše želje sproti obveščal. Če pa želite zgolj občasno obveščanje o trenutno aktualni ponudbi, je za vas najbolj primerna prijava na e-novice, ki jih boste prejemali 1x dnevno, običajno v popoldansko/večernem času.

Čimveč uspešno rezerviranih ugodnih akcij letalskih kart v prihodnje vam želi Ekipa Izlet na dlani.

 

Martina Ploj

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.