Izlet na dlani

O nas

Dragi obiskovalec dobrodošel na strani IZLET NA DLANI

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Blog Izlet na dlani je nastal z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Pogosto na nas naslovijo povpraševanja za ponudbe po organiziranih potovanjih, vendar je Izlet na dlani le blog in ne turistična agencija. Na strani Izlet na dlani vse podane akcije oziroma ponudbe letalskih kart in počitniških paketov ter ostalih storitev temeljijo na spletni prodaji drugih ponudnikov. Ekipa, ki skrbi za blog ne prodaja in izvaja tovrstnih rezervacij, ne ureja rizikov odpovedi itd., ampak samo podaja informacije kako do čimbolj ugodnih želenih letalskih kart in počitnic preko podanih primerov.

Preko podanih povezav v objavljenih prispevkih se izvede spletna rezervacija letalske karte, prenočišča, prevoza itd. v vaši lastni režiji, z vašo kreditno ali bančno kartico. V popolnoma vsak primer lahko vstavite poljubne termine, število oseb in poiščete poljubni hotel ter tako preverite dejanske cene. Ekipa Izlet na dlani vam je na voljo za pomoč oziroma posredovanje informacij pri iskanju in rezervaciji.

Preden se na nas obrnete z vašimi vprašanji si oglejte nekaj splošnih vprašanj in odgovorov povezanih z našo stranjo na povezavi tukaj.

Z leti se je seznam obiskanih dežel s strani Ekipe Izlet na dlani pridno podaljšal, destinacije ki smo jih že obiskali do sedaj so sledeče:
– evropske države (Avstrija, Hrvaška, Madžarska, Bosna in Hercegovina, Italija, Češka, Slovaška, Nemčija, Francija, Portugalska, Španija, Belgija, Nizozemska, Anglija, Grčija, Švica, Turčija, Ciper, Malta, Švedska, Danska),
– Združeni Arabski Emirati, Libanon
– Afrika (Maroko, Tunizija, Južna Afrika)
– Azija (Tajska, Malezija, Indonezija (Sulawezi, Bali, Lombok, Gili), Singapur, Japonska, Kitajska/Tajvan/Hong Kong, Južna Koreja)
– ZDA (New York, Florida, Texas, Kalifornija, Nevada)
– Kanada (Montreal, Toronto, Niagara)
– Srednja Amerika (Mehika, Kuba)
– Zahodna Avstralija.

[wpgmza id=”1″]

Če vas zanima kakšna informacija v zvezi z deželami, ki smo jih že obiskali nam pišite. Kontaktirajte nas tukaj, če želite prispevati ali pridobiti kakšen nasvet ali pridobiti informacije o oglasnem prostoru.

Ugodne predvsem pa prijetne počitnice, kjerkoli že boste, vam želi Ekipa Izlet na dlani

Podjetje:

  • Spletni portali, Martina Ploj s.p.
  • Fabianijeva ulica 33, 1000 Ljubljana

20 komentarjev

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.