Izlet na dlani

Pogoji za sodelovanje v nagradni igri za Darilne bone za večerjo

Pogoji za sodelovanje v nagradni igri za 4 darilne bone za večerjo za dan žena v Restavraciji Vrtnarija (Garden Village Bled) :

1. Organizator in namen nagradne igre
Organizator nagradne igre je Izlet na dlani v sodelovanju z Garden Village Bled – Slovenia, nagradna igra se izvaja na spletni Facebook strani Izlet na dlani. Namen nagradne igre je promocija spletne strani in Facebooka Garden Village Bled – Slovenia ter spletne strani ter Facebook strani Izlet na dlani. Nagradna igra poteka v četrtek 05.03.2020.

2. Kdo lahko sodeluje na nagradni igri?
V nagradni igri lahko sodelujejo tisti uporabniki Facebooka, ki se strinjajo s splošnimi pogoji sodelovanja in pravili nagradne igre. Strinjanje sodelujoči potrdijo tako, da na komentarju objave označijo prijatelja. Sodelujoči v nagradni igri mora biti resnična oseba. V kolikor obstajajo razumni razlogi za sum, da v nagradni igri sodelujejo lažne osebe in lažni profili sodelujočih ali da gre za zlorabo orodij za pridobivanje všečkov, lažne osebe in osebe, ki s tovrstnimi orodji pridobivajo všečke, v nagradni igri ne smejo sodelovati oz. jih organizator izključi. Kot razumni razlogi za sum, da gre za lažni profil, štejejo zlasti profil brez profilne slike, ali več profilov z enakimi motivi, ali z majhnim številom prijateljev ali v kolikor na zasebno sporočilo organizatorja ne odgovori v roku 24 ur. Sodelujoči je lahko vsaka fizična oseba starejša od 18 let, ki ima stalno prebivališče v Republiki Sloveniji.

3. Kako lahko posameznik sodeluje v Nagradni igri na Facebooku Izlet na dlani?
1. Všečkaj Facebook profila profila @Garden Village Bled – Slovenia in @izletnadlani
2. Na FB Izlet na dlani v komentarju pod objavo nagradne igre, označi še osebo, s katero bi odšel na večerjo.
3. Ogledaš si in se strinjaš s tukaj navedenimi pogoji sodelovanja na nagradni igri.

4. Izbor nagrajenca, podelitev in prevzem nagrade

Med tistimi sodelujočimi, ki bodo v nagradni igri sodelovali v skladu s temi pravili, bo Izlet na dlani z naključnim žrebom izbral 2 nagrajenca. Žreb nagrajencev bo v v četrtek 05.03.2020 ob 21 uri. Objava izžrebancev bo objavljena v komentar pod nagradnim vprašanjem, oziroma objavo.

Dva nagrajenca prejmeta vsak po 2 Darilna bona za večerjo za Restavracijo Vrtnarija (Garden Village Bled) v vrednosti 27 eur/bon, ki ju podeli z soizbrancem. Nagrada je vnovčljiva izključno v obdobju dan žena, torej soboto 07.03 ali nedeljo 08.03.2020 (med 18. in 21 uro)! Nagrade ni mogoče zamenjati za denar ali katero koli drugo nagrado. Nagrajenca lahko nagrado podarita nekomu drugemu.

Nagrajenca bosta o nagradi obveščena po elektronski pošti/v zasebnem Facebook sporočilu, prav tako bosta objavljena na Facebook strani Izlet na dlani. V kolikor se nagrajenca v 1 dnevu od prejetja sporočila o prejeti nagradi ne odzoveta in organizatorjem ne posredujeta vseh zahtevanih podatkov, se posamezna nagrada podeli drugemu. Če bo nagrajenec posredoval napačen elektronski naslov in ga zato organizator ne more obvestiti o nagradi, izgubi pravico do nagrade.

Nagrajenca bosta nagrado (2 darilna bona za večerjo) skupaj z izbrancema prevzela na mestu samem (Restavracija Vrtnarija).

Organizator ne prevzema odgovornosti in obveznosti za kakršnekoli dodatne izdatke zmagovalcev v zvezi s sodelovanjem v nagradni igri ali glede prevzema in uporabe nagrade.

Do nagrad niso upravičene osebe, ki so zaposlene ali opravljajo dela preko pogodbe pri organizatorjih nagradne igre, njihovi ožji družinski člani. Navedeni bodo iz nagradne igre izključeni s strani organizatorja.

Nagrajenci izrecno dovoljujejo objavo svojega imena in priimka na Facebooku Izlet na dlani, za kar od organizatorja ne bodo zahtevali plačila ali odškodnine.

5. Plačilo davka od nagrade
Vrednost nagrade v nagradni igri ni predmet obdavčitve po Zakonu o dohodnini.

Organizator nagradne igre Izlet na dlani in Garden Village Bled – Slovenia se obvezujeta, da bosta pridobljene osebne podatke o nagrajencu uporabila zgolj za izvedbo Nagradne igre, ter ravnal z njimi v skladu z GDPR. Nagradna igra ni sponzorirana s strani Facebooka in zanje ne pravzema odgovornosti!

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.