Izlet na dlani

100 EUR POPUSTA! Povratne letalske karte iz Benetk v mesta Severne Amerike (Toronto, Chicago, New York,..) že od 373 eur na osebo!

Letalska družba Air France vam ponuja kodo za popust v vrednosti 100 eur na lete v Severno Ameriko iz Benetk! Lepo darilo, ki ga velja izkoristiti. V Toronto tako lahko poletite že za 373 eur, Chicago za 383 eur, New York za 390 eur. V vse podane cene letalskih kart je vključen tudi kos check in prtljage standardnih velikosti letalske družbe AirFrance. Koda velja za lete iz Benetk, katerih vrednost (brez letaliških pristojbin) presega 140 eur.

KODA ZA POPUST: FLYAF940

Kodo vnesete v oknu vnosa osebnih podatkov, v polje za vnos kode (glej sliko). Po vnosu kode in osebnih podatkov kliknite gumb IZKORISTI POPUST in uveljavili boste 100 eur popusta na izbrani let.

koda

popust

Obdobje potovanja: do 30. junija 2015
Obdobje rezervacije: do 18. marca

Primer leta v Toronto že za 372 eur:
vector

Primer leta v Chicago že za 382 eur:
chi

Primer leta v New York že za 389 eur:
ny

Rezervacija letalskih kart za kombinacijo letov je mogoča preko slovenske povezave na AirFrance strani. (po kliku se vam odpre povezava, vstavite lahko tudi poljubne termine in št. oseb in nato sledite postopku rezervacije)

V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom.

OSTALI PODATKI:

PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (25USD popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet lahko naročite tukaj.
VIZUM: Za vstop v ZDA je obvezna prijava v elektronski sistem za avtorizacijo potovanja (Electronic System for travel Authorization – ESTA). Registracijo lahko opravite na uradni spletni strani https://esta.cbp.dhs.gov. Elektronska prijava za potovanja v ZDA prek sistema ESTA je plačljiva. Taksa za prijavo bo znašala 14 USD, kar vključuje takso v višini 10 USD za promocijo potovanj ter takso v višini 4 USD za povračilo stroškov izvajanja in administracije sistema ESTA. Taksa v višini 4 USD se zaračuna ob vsaki vlogi in je nevračljiva, medtem, ko se taksa v višini 10 USD zaračunana le v primeru, da je prijava prek ESTA odobrena. Plačilo v višini 14 USD velja za večkratna potovanja v ZDA v obdobju 2 let. Svetujejo, da se prosilci prijavijo vsaj 72 ur pred potovanjem.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.