Izlet na dlani

11 nočitev na Kanarskem otoku v času božičnih praznikov (letalo +hotel 3*), že od 423 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zelo ugodno 12 dnevnih počitnic v asu božičnih praznikov (sre 16.12.- sre 27.12.2015) za dve osebi na kanarski otok Tenerife.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Norwegian z odhodom iz Munchna, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 165 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

Na otoku Tenerife je na voljo 11 nočitev (za termin 16.12.- 27.12.2014) v dobro ocenjenem hotelu s 4* Playacanaria Spa Hotel Tenerife, kjer je cena za dve osebi z zajtrkom že 251 eur

Skupna cena za 11 nočitev (hotel 3*+ zajtrk + letalo) na otoku Tenerife tako znaša samo 847 eur (oz. 423 eur na osebo).

Podatki o hotelu in rezervacija:
Rezervacija hotela s 4* Playacanaria Spa Hotel Tenerife z zajtrkom za dve osebi (11 nočitve ) za 251 eur na povezavi tukaj
tener-hot


Primer letalske povezave in rezervacija (preko spodnje povezave, v iskalnik vnesite podatke prikazane na spodnji sliki):
Munchen – Tenerife – Munchen, že za 149 eur na osebo (termin 16.12.- 27.12.2014)
muc-tfs

 

NASVET IZLET NA DLANI:

 – Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.comAirbnb (25USD popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za London lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini. V povezave tako za letalske karte kot tudi za hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.