Izlet na dlani

25 najboljših nizkocenovnih letalskih družb za leto 2023

Airlineratings.com je v okviru svojih letnih nagrad za odličnost letalskih prevoznikov razglasil seznam 25 najboljših nizkocenovnih letalskih družb za leto 2023.

Na seznamu so letalske družbe, razvrščene po abecednem redu (!):
AirAsia*, Allegiant, Bonza, Cebu Pacific, EasyJet, Eurowings, Flair, FlyDubai, Frontier, GOL, Indigo, Jet2, JetBlue, Jetstar, Norse Atlantic, Peach, Ryanair, Scoot, Spirit, Southwest, Transavia, TUI, Vietjet, Vueling in Wizz Air.

Geoffrey Thomas, glavni urednik Airlineratings.com, je dejal: “Vsaka od teh letalskih družb ima dobre rezultate  na področju varnosti in je pomembno prispevala k dostopnosti potovanj na svojem trgu.” “Od Southwest Airlines, ki je v 70. letih prejšnjega stoletja začel revolucijo nizkocenovnih letov, do Flair in Bonze, ki sta preoblikovala nizkocenovno ponudbo, je vsaka letalska družba prispevala k dostopnosti potovanja.”

“Najboljše nizkocenovne letalske družbe v Evropi so EasyJet in Ryanair, v Aziji/Pacifiku pa AirAsia, Jetstar, Scoot in Vietjet. V Ameriki pa se Southwest pridružijo še družbe Flair, Frontier in Spirit.
Povzeto po airlineratings

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.