Izlet na dlani

Povratna letalska karta in 7 nočitev na grškem otoku Skiathos v juniju (letalo + hotel 2* + zajtrk), že od 99 eur na osebo (poteklo!)

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 7 dnevnih počitnic v juniju (11.6. – 18.6.2015 ali 4.6. – 11.6.2015) za dve osebi na grškem otoku Skiatos.
Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Volota z odhodom iz Benetk, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 0,5 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage) v primeru te akcije ali 19 eur preko spletne strani Volotea

Na Skiatosu je na voljo 7 nočitev (za termin 11.6. – 18.6.2015 ali 4.6. – 11.6.2015) v hotelu Emy Hotel Skiathos kjer je cena za dve osebi z zajtrkom že za 199 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 7 nočitev (hotel + letalo + zajtrk) na Skiatosu tako znaša od 199 eur (oz. 99 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 2* Emy Hotel Skiathos za dve osebi z zajtrkom (7 nočitev) za 199 eur na povezavi tukaj
ski-hotel

Rezervacija letov na otok Skiatos lahko rezervirate spodnje povezave:

Benetke – Skiatos – Benetke, že za 0 eur na osebo (termin 11.6. – 18.6.2015 ali 4.6. – 11.6.2015) (rumbo.es)
Benetke – Skiatos – Benetke, že za 20 eur na osebo (termin 11.6. – 18.6.2015 ali 4.6. – 11.6.2015) (volotea.com)
vce-jsi1 vce-jsi

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

OSTALI PODATKI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com , Airbnb (25USD popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Trevisa vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 14 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za  Malto lahko naročite tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

2 komentarja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Pozdravljeni,

    Smo 4-članska družina z 3 in eno letnim otrokom, Ko poizkušam rezervirati let preko Volote-je mi cene zelo poskočijo. Malce ceneje me pride varianta dveh rezervacij… 1x odrasel + otrok in 1x odrasel + novorojenček. Če bi trikrat rezerviral za posameznega odraslega bi verjetno sedeli vsi narazen? Prav tako mi poskoči končna cena ko vključim novorojenčka…verjetno ker potem mora odrasli sedeti na začetku aviona?

    Hvala za pomoč!

    Grega

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.