Izlet na dlani

4 dnevni vikend paket iz Trsta v Palermo (Sicilija) (letalo + hotel 4* + zajtrk), že od 119 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 4 dnevnih vikend paket počitnic v novembru za dve osebi v Palermu (Sicilija). Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Trsta v Trapani, kjer je povratna letalska povezava za termin 14.11.-17.11.2014 na voljo, že za 40 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage). Z mesta Trapani nadaljujete pot z avtobobusom v Palermo. Povratne vozovnice so na voljo že za 22 eur.

V Palermi je na voljo 3 nočitev (za termin 13.11.-16.11.2014) v odlično ležečem hotelu s  4* Ibis Styles Palermo z zajtrkom za dve osebi, že za 114 eur . Skupna cena celotnega paketa za dve osebi (hotel + letalo) tako znaša od 238 eur (oz. 119 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 4* Ibis Styles Palermo z zajtrkom za dve osebi (3 nočitev) za 114 eur na povezavi tukaj
palermo

 

Primer letalske povezave:
Trst -Trapani – Trst, že za 40 eur na osebo (termin 14.11.-17.11.2014)

Več informacij glede avtobusnega prevoza med mestom Trapani  in Palermo lahko najdete tukaj

OSTALI PODATKI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj:HotelscombinedAirbnb (25USD popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Trsta vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 9 eur v eno smer. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Paris lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.