Izlet na dlani

6 akvarijev, ki so vredni obiska (po izboru Ekipe Izlet na dlani!)

Če se naokrog potepate v družinskem krogu, se bo hitro na vašem seznamu aktivnosti in ogledov znašel tudi kakšen akvarij. Sploh za kakšne deževne ali hladne dni na potovanju pride na plano obisk akvarija kot odličen primer kako preživeti prosti čas.  Pripravili smo vam seznam 6 akvarijev, ki smo jih člani ekipe Izlet na dlani že obiskali in bi si jih z veseljem še kdaj ponovno ogledali. Naš top akvarij je zagotovo akvarij v Velenciji, ki smo ga celo že večkrat obiskali. V prihodnje bi si želeli še obiskati akvarij na Okinawi in Atlanti.

Kateri akvarij vam je bil najljubši in bi ga z veseljem priporočali tudi drugim? 

1. L OCEANOGRAFIC (Valencija, Španija)

Tripadvisor opis akvarija si oglejte na povezavi tukaj. Ogled seznama prenočišč in njihove ocene v Valenciji si oglejte na povezavi tukaj.

2. OCEANARIUM LIZBONA (Lizbona, Portugalska)

Tripadvisor opis akvarija si oglejte na povezavi tukaj. Ogled seznama prenočišč in njihove ocene v Lizboni si oglejte na povezavi tukaj.

3. COEX AKVARIJ (Seul, J.Koreja)

Tripadvisor opis akvarija si oglejte na povezavi tukaj. Ogled seznama prenočišč in njihove ocene v Seulu si oglejte na povezavi tukaj. Na sliki hobotnica, ki jo je omenjenemu akvariju podaril Conan O’Brien (več o zgodbi tukaj). Coex akvarij je del nakupovalnega središča.

4. DUBAJSKI AKVARIJ (Dubaj, ZAE)

Tripadvisor opis akvarija si oglejte na povezavi tukaj. Ogled seznama prenočišč in njihove ocene v Dubaju si oglejte na povezavi tukaj. Dubajski akvarij je del nakupovalnega središča Dubai Mall.

5. ŠANGHAJSKI AKVARIJ (Šanghaj, Kitajska)

Tripadvisor opis akvarija si oglejte na povezavi tukaj. Ogled seznama prenočišč in njihove ocene v Šanghaju si oglejte na povezavi tukaj.

6. TROPICARIUM V BUDIMPEŠTI

Tripadvisor opis akvarija si oglejte na povezavi tukaj. Ogled seznama prenočišč in njihove ocene v Budimpešti si oglejte na povezavi tukaj. Tropicarium je del nakupovalnega središča Campona Shopping Centre.

Kateri akvarij vam je bil najljubši in bi ga z veseljem priporočali tudi drugim? 

Izlet na Dlani

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

2 komentarja


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.