Izlet na dlani

ZANIMIVO! 5 romantičnih svetovnih destinacij!

V duhu valentinovega si lahko ogledate predloge za romantične svetovne destinacije. Ste uspeli kakšno od njih že obiskati, vsaj eno zagotovo ane? 😉

pariz2pixabay


1. Pariz, Francija


Od krasnih mostov, ulic do unikatnih kavarnic, nobeno drugo mesto ne izraža romantike tako zelo kot Pariz. Sprehodite se vzdolž Sene ali si oglejte čudovit Luxembourg vrt, nenazadnje pa si oglejte tudi sončni zahod z vrha Montmartre, ko se tik za sončnim zahodom pričnejo prižigati luči magičnega mesta Pariz.

Tripadvisor opis Pariza si oglejte na povezavi tukaj.


2. Puerto Vallarta, Mehika


Puerto Vallarta je idealna destinacija za romatični pobeg. Zaliv Banderas, kjer se je odvijala velika romanca med Elizabeth Taylor in Richardom Burtonom vam ponuja odlične mehiške plaže in ene izmed najboljših mehiških restavracij. K ogledu vas vabi tudi očarljiva ribiška vasica Boca de Tomatlan.

Tripadvisor opis Puerto Vallarte si oglejte na povezavi tukaj.


3. Benetke, Italija


S čudovito arhitekturo in skrivnostimi ulicami so Benetke odlično pribežališče za zaljubljence. Potepajte se po številnih vodnih kanalih z gondolami, večerjajte odlične severnoitalijanske jedi ob soju sveč ali pohajkujte po Trgu Sv, Marka.

Tripadvisor opis Benetk si oglejte na povezavi tukaj.


4. Honolulu, Havaji


Honolulu je odlično izhodišče za užitke, ki jih ponujajo Havaji. Sončite se na čudovitih havajskih plažah, obiščite kakšen vulkan, privoščite si vodne športe v dvoje ali zgolj na eni izmed plaž ob odlični eksotični večerji opazujte sončni zahod.

Tripadvisor opis Honoluluja si oglejte na povezavi tukaj.


5. Aruba, Karibi


Aruba ponuja preplet dnevnih aktivnosti, nočnega življenja in svetovno poznano odlično kulinariko in to je ravno kombinacija, ki privablja množice parov iz vsega sveta. Aruba tudi velja kot ena top destinacij za mladoporočence.

Tripadvisor opis Arube si oglejte na povezavi tukaj.


Člani ekipe Izlet na dlani smo od naštetih obiskali Benetke, Pariz in Puerto Vallarto v Mehiki; Havaji so še zagotovo na naši to do listi za prihodnje, pa tudi karibska Aruba nas zagotovo ne bi razočarala.

Na katero destinacijo od naštetih si pa vi najbolj želite? 

Seznam povzet po strani Tripadvisor, kjer si lahko ogledate tudi preostalih 47 destinacij.

Izlet na Dlani

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iskalnik letalskih kart

data-locale="en-GB" data-affiliate="network:CJ;publisher:6746289">

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.