Izlet na dlani

Dopust na Floridi (letalo + 6 noči hoteli 3* z zajtrkom+ rentacar), že od 609 eur/osebo (nov. termin!)

miami1_630

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 9 dnevnih počitnic v novembru (čet 13.11- pet 21.11.2014) za dve osebi na Floridi (Tampa in Miami).

Ugodne open jaw letalske karte vam omogoča letalska družba British Airways  z odhodom iz Benetk ali Zagreba in povratkom v Munchen, ter z 1-2 vmesnima postankoma v obeh smereh. V ceno je vključen tudi kos check in prtljage standardnih British Airways velikosti.

V mestih Tampa in Miami je za termin 14.11.-20.11. na voljo 6 nočitev v različnih hotelih s 3* z dobrimi ocenami, za ceno že od 150 eur naprej za dve osebi (skupna cena vseh 3 hotelov za 6 nočitev znaša 307 eur) .

Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. Prevzem avtomobila je mogoč na letališču v Tampi in oddaja tik pred odhodom z letališča v Miamiju, za ceno najema od 145 eur za vse dni.  IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi (hotel + letalo + avtorent)  na Floridi (Tampa + Miami) tako znaša od 1218 eur oz. 609 eur/osebo.

Primer letalske povezave iz Benetk ali Zagreba v Tampo in povratek iz Miamija v Munchen (termin 13.11.-20.11; dejanski prihod  v Tampo 14.11; dejanski povratek nazaj v Munchen 21.11):
MIA4
mia3

Rezervacijo letalskih kart za Florido lahko izvedete s klikom na spodnjo povezavo in sledite postopku:
Benetke (VCE)- Tampa (TPE); Miami (MIA)- Munchen (MUC), že za 383 eur (angl povezava Budgetair.ie)
Zagreb (ZAG)- Tampa (TPE); Miami (MIA)- Munchen (MUC), že za 420 eur (nem. povezava Expedia.de)

Podatki o hotelih in rezervacije:
– TAMPA: Rezervacija hotela 3* Hampton Inn Tampa za dve osebi za 3 nočitve + zajtrk za 150 eur (termin:14.11-17.11.2014)

MIA hotel2

– MIAMI: Rezervacija hotela 3* New Yorker Botique Hotel  za dve osebi za 3 nočitve + zajtrk  za 157eur (termin:17.11-20.11.2014)

MIA hotel1

Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. Prevzem avtomobila je mogoč na letališču v Tampi in oddaja tik pred odhodom z letališča v Miamiju, za ceno najema od 145 eur za vse dni.  IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

MIA 3

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoz iz Ljubljane do Zagreba vam omogoča nizkocenovni prevoznik  Goopti, že od 9 eur v eno smer, prevoz iz Ljubljane do Benetk že od 14 eur v eno smer ter prevoz iz Munchna do Ljubljane pa že od 32 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA
Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: HotelscombinedAirbnb (25USD popusta), Trivago
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za ZDA in posamezna mesta lahko naročite tukaj.
VIZUM: Za vstop v  ZDA je obvezna prijava v elektronski sistem za avtorizacijo potovanja (Electronic System for travel Authorization – ESTA). Registracijo lahko opravite na uradni spletni strani https://esta.cbp.dhs.gov. Elektronska prijava za potovanja v ZDA prek sistema ESTA je plačljiva. Taksa za prijavo bo znašala 14 USD, kar vključuje takso v višini 10 USD za promocijo potovanj ter takso v višini 4 USD za povračilo stroškov izvajanja in administracije sistema ESTA. Taksa v višini 4 USD se zaračuna ob vsaki vlogi in je nevračljiva, medtem, ko se taksa v višini 10 USD zaračunana le v primeru, da je prijava prek ESTA odobrena. Plačilo v višini 14 USD velja za večkratna potovanja v ZDA v obdobju 2 let. Svetujejo, da se prosilci prijavijo vsaj 72 ur pred potovanjem.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave tako za letalske karte kot tudi za hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.