Izlet na dlani

7 nočitev na zahodni obali ZDA (Los Angeles+San Diego+Las Vegas) (letalo + hoteli 3/4*+ rentacar), že od 668 eur/osebo (nov. termin!)

las_vegas_630

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 9 dnevnih počitnic v novembru (sre 12.11- čet 20.11.2014) za dve osebi na zahodni obali ZDA (Los Angeles, San Diego in Las Vegas).

Ugodne open jaw letalske karte vam omogoča letalska družba British Airways  z odhodom iz Benetk in povratkom v Munchen, ter z 1 vmesnim postankom v obeh smereh. V ceno je vključen tudi kos check in prtljage standardnih British Airways velikosti.

V mestih Los Angeles, San Diego in las Vegas je za termin 12.11.-19.11. na voljo 7 nočitev v različnih hotelih s 3* ali 4* z zelo dobrimi ocenami, za ceno že od 104 eur naprej za dve osebi (skupna cena vseh 3 hotelov za 7 nočitev znaša 409 eur) .

Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. Prevzem avtomobila je mogoč na letališču v Loas Angelesu in oddaja tik pred odhodom z letališča v Las Vegasu, za ceno najema za 150 eur za vse dni.  IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi (hotel + letalo + avtorent)  na zahodni obali ZDA (Los Angeles+ San Diego + Las Vegas) tako znaša od 1336 eur oz. 668 eur/osebo.

Letalska povezava iz Benetk v Los Angeles in povratek iz las Vegasa v Munchen (termin 12.11.-19.11; dejanski prihod  v Los Angeles 12.11; dejanski povratek nazaj v Munchen 20.11):

lax1

Rezervacijo letalskih kart lahko izvedete s klikom na spodnjo povezavo in sledite postopku:
Benetke (VCE)- Los Angeles (LAX); Las Vegas (LAS)- Munchen (MUC), že za 388 eur (angleška povezava Budgetair.ie)

Podatki o hotelih in rezervacije:
– LOS ANGELES: Rezervacija hotela 3*Los Angeles Airport Marriott za dve osebi za 2 nočitvi za 189 eur (termin:12.11-14.11.2014)

lax3

– SAN DIEGO: Rezervacija hotela 3* Best Western Americana Inn za dve osebi za 2 nočitvi za 104 eur (termin:14.11-16.11.2014)

lax4

– LAS VEGAS: Rezervacija hotela 4* Golden Nugget  za dve osebi za 3 nočitve za 116 eur (termin:16.11-19.11.2014)

lax5

Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. Prevzem avtomobila je mogoč npr. na letališču v Los Angelesu in oddaja tik pred odhodom z letališča v Las Vegasu, za ceno najema od 149 eur za vse dni.  IzziRent ponudbo preverite in rezervirajte na povezavi tukaj.

lax2

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoz iz Ljubljane do Benetk vam omogoča nizkocenovni prevoznik  Goopti, že od 14 eur v eno smer, prevoz iz Munchna do Ljubljane pa že od 32 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA
Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: HotelscombinedAirbnb (25USD popusta), Trivago
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za ZDA in posamezna mesta lahko naročite tukaj.
VIZUM: Za vstop v  ZDA je obvezna prijava v elektronski sistem za avtorizacijo potovanja (Electronic System for travel Authorization – ESTA). Registracijo lahko opravite na uradni spletni strani https://esta.cbp.dhs.gov. Elektronska prijava za potovanja v ZDA prek sistema ESTA je plačljiva. Taksa za prijavo bo znašala 14 USD, kar vključuje takso v višini 10 USD za promocijo potovanj ter takso v višini 4 USD za povračilo stroškov izvajanja in administracije sistema ESTA. Taksa v višini 4 USD se zaračuna ob vsaki vlogi in je nevračljiva, medtem, ko se taksa v višini 10 USD zaračunana le v primeru, da je prijava prek ESTA odobrena. Plačilo v višini 14 USD velja za večkratna potovanja v ZDA v obdobju 2 let. Svetujejo, da se prosilci prijavijo vsaj 72 ur pred potovanjem.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave tako za letalske karte kot tudi za hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.