Izlet na dlani

7 nočitev na otoku Samos (letalo + hotel 3* + zajtrk), že od 175 eur na osebo (v mesecu juliju/avgustu) (poteklo!)

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 7 dnevnih počitnic v juliju/avgustu (28.07.- 04.08.2015) za dve osebi na grškem otoku Samos. Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Volotea z odhodom iz Benetk, kjer je povratna letalska povezava za dve osebi za navedeni termin na voljo, že za 78 eur (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

Na otoku Samos je na voljo 7 nočitev (za termin 28.07.- 04.08.2015) v zelo dobro ocenjenem hotelu s 3* Kerkis Bay Hotel za dve osebi, kjer je cena za dve osebi že od 273 eur. 

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 7 nočitev (hotel 3* z zajtrkom+ letalo) na otoku Samos tako znaša od 351 eur (oz. 175 eur na osebo).

Podatki o hotelu in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3* Kerkis Bay Hotel za dve osebi (7 nočitev) za 273 eur na povezavi tukaj
hotel-sam

Rezervacija letov na otok Samos na tem naslovu (v iskalnik ki se vam odpre vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Benetke – Samos- Benetke, že za 77,8 eur za 2 osebi (termin 28.07.- 04.08.2015)
vce-samo
     

NE ZAMUDITE: do 30. aprila 2015 je na voljo POPUST na sklenitev letnega zdravstvenega zavarovanja za tujino (NLB Vita tujina Multitrip zavarovanje). Na voljo je popust v višini: 15 eur na individualno Multitrip zavarovanje in 30 eur na družinsko Multitrip zavarovanje. Več o NLB Vita zdravstvenih zavarovanjih z asistenco v tujini na povezavi tukaj (klik na povezavo). Zavarovanje lahko sklenete v vseh Poslovalnicah NLB ali preko spleta preko te povezave (klik na povezavo).

NASVET IZLET NA DLANI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com Airbnb (25USD popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Benetk vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 14 eur v eno smer. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Grčijo lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.