Izlet na dlani

8 dnevni paket na Sicilijo (Palermo,Trapani, Cefalu) (letalo + hoteli 3* z zajtrkom), že od 207 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 8 dnevnega paketa počitnic v maju za dve osebi na Siciliji (v mestih Palermo, Trapani in Cefalu). Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Trsta v Trapani, kjer je povratna letalska povezava za termin 09.05.-16.05.2015 na voljo, že za 45 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage). Z mesta Trapani nadaljujete pot z v Palermo in od tam v Cefalu, ter se na koncu vračate nazaj v Trapani. 

V mestu Palermo so na voljo 3 nočitve (za termin 09.05.-12.05.2015) v  hotelu s 3*Hotel Europa Palermo  za dve osebi, že za 134 eur . V mestu Cefalu sta na voljo 2 nočitvi (za termin 12.05.-14.05.2015) v hotelu s 3*Atlantide Bed & Breakfast za dve osebi, že za 102 eur. Počitnice zaključite v mestu Trapani, kjer sta na voljo 2 nočitvi (za termin 14.05.-16.05.2015) v hotelu s 3*Abita Appartamenti za dve osebi, že za 87 eur.  Vse nastanitve vključujejo tudi zajtrk.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi (hoteli s 3*v Palermu , v mestu Cefalu in hotel v mestu Trapani vključno z zajtrki+ letalo) tako znaša od 413 eur (oz. 207 eur na osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije v Palermu:
Rezervacija hotela s 3* Hotel Europa Palermo za dve osebi (3 nočitve + zajtrk) za 134 eur na povezavi tukaj
sicil2

Podatki o hotelih in rezervacije v mestu Cefalu:
Rezervacija hotela s 3* Atlantide Bed & Breakfast za dve osebi (2 nočitvi + zajtrk) za 102 eur na povezavi tukaj
sicil3

Podatki o hotelih in rezervacije v mestu Trapani:
Rezervacija hotela s 3* Abita Appartamenti za dve osebi (2 nočitvi + zajtrk) za 87 eur na povezavi tukaj

sicil4

Primer letalske povezave:
Trst -Trapani – Trst, že za 45 eur na osebo (termin 09.05.-16.05.2015)
sicil1

Na voljo so ugodne in frekventne avtobusne povezave med mesti Trapani, Palermo in Cefalu. Več informacij glede avtobusnih prevozov lahko najdete tukaj.

Izlet na dlani priporoča najem avtomobila, kjer so ti na voljo za 7 dnevni najem že od nekaj čez 100 eur. Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

 

OSTALI PODATKI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj:HotelscombinedAirbnb (25USD popusta)
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Sicilijo lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.