Izlet na dlani

8 dnevni paket iz Ljubljane na Sicilijo (Trapani in Palermo) (prevoz + letalo + hotel 3* + zajtrk), že od 177 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 8 dnevnega paketa počitnic v novembru za dve osebi na Siciliji (Trapani in Palermo). Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Trsta v Trapani, kjer je povratna letalska povezava za termin 21.11.-28.11.2014 na voljo, že za 44 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage). Z mesta Trapani nadaljujete pot z avtobobusom v Palermo. Enosmerne vozovnice za avtobus ali vlak so na voljo že od 8 eur.

V mestu Trapani so na voljo 3 nočitve (za termin 21.11.-24.11.2014) v  hotelu s 3* B&B Il Cavaliere z zajtrkom za dve osebi, že za 120 eur . V mestu Palermo pa so na voljo 4 nočitve (za termin 24.11.-28.11.2014) v hotelu s   3* Hotel Orleans z zajtrkom za dve osebi, že za 148 eur. Skupna cena celotnega paketa za dve osebi (prevoz + hotel v mestu Trapani in hotel v Palermu + letalo) tako znaša od 354 eur (oz. 177 eur na osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije v mestu Trapani:
Rezervacija hotela s 3* B&B Il Cavaliere z zajtrkom za dve osebi (3 nočitve) za 120 eur na povezavi tukaj
trap-hotl

Podatki o hotelih in rezervacije v Palermu:
Rezervacija hotela s 3* Hotel Orleans z zajtrkom za dve osebi (4 nočitve) za 148 eur na povezavi tukaj
pal-hotl

 

Primer letalske povezave:
Trst -Trapani – Trst, že za 44 eur na osebo (termin 21.11.-28.11.2014)
let-pal

Več informacij glede avtobusnega prevoza med mestom Trapani  in Palermo lahko najdete tukaj

Prevoz LjubljanaTrst z Goopti:
prenoz-trs

OSTALI PODATKI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj:HotelscombinedAirbnb (25USD popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Paris lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.