Izlet na dlani

Povratna letalska karta iz Benetk ter 8 nočitev na Barbadosu (letalo + hotel 3*), že od 633 eur/osebo (dec. termin!)

barbados1_630

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 11 dnevnih počitnic v začetku decembra (sob 06.12.- tor 16.12.2014) za dve osebi na Barbadosu.

Ugodne open jaw letalske karte vam omogoča letalska družba Virgin Atlantic  z odhodom iz Benetk z 1 vmesnim postankoma. Povratek z Barbadosa je v Manchaster (na poti ni postanka). Zelo ugodno direktno povezavo iz Manchestera v Benetke vam omogoča nizkocenovnik Easyjet .

Na Barbadosu je za termin 06.12.-15.12. na voljo 8 nočitev v različnih hotelih s 3*, že od 489 eur naprej za dve osebi.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi (hotel 3* + vse letalske povezave)  na Barbadosu tako znaša od 1265 eur oz. 633 eur/osebo.

Letalska povezava iz Benetk na Barbados (termin 06.12.-15.12.2014; dejanski prihod  na Barbados 06.12; dejanski povratek nazaj v Manchester oz. Benetke 16.12):V ceno je vključen tudi kos check in prtljage standardnih Virgin Atlantic velikosti.

barba2

Rezervacijo open jaw letalskih kart na Barbados lahko izvedete s klikom na spodnjo povezavo in sledite postopku rezervacije:
Benetke (VCE) – Barbados (BGI) – Manchester (MAN), že za 343 eur (angl. povezava ebookers.com)
Benetke (VCE) – Barbados (BGI) – Manchester (MAN), že za 343 eur (angl. povezava budgetair.ie) (termin 7-15.12)

Enosmerno povezavo med Manchestrom in Benetkami vam omogoča Easyjet, že za 36£ oz. 45 eur (+ doplačilo 20 eur check in prtljaga velikosti 20 kg). Rezervacijo easyjet povezave izvedete na povezavi tukaj

barba3

Podatki o hotelih in rezervacije: (termin:06.12-15.12.2014):
Rezervacija hotela 3* Worthing Court Apartment Hotel Christ Church za dve osebi (za 8 nočitev) za 489 eur

barba1

Rezervacija app 3* Ocean Spray Beach Apartment za dve osebi (za 8 nočitev + zajtrk) za 546 eur

barba4

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoz iz Ljubljane do Benetk vam omogoča nizkocenovni prevoznik  Goopti, že od 14 eur v eno smer. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Preostali nabor najugodnejših prenočišč na Barbadosu lahko rezervirate tukaj: HotelscombinedAirbnb (25USD popusta), Trivago
VODNIK
: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Barbados lahko naročite tukaj.
VIZUM: Slovenskim državljanom vizum ni potreben.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent.  IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, podani termin je naveden zgolj kot primer. V povezave tako za letalske karte kot tudi za hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok. Na voljo je tudi še termin 10-19.01; 17.-26.01….

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

15 komentarjev

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.