Izlet na dlani

90 EUR popusta na vse lete AirFrance (Koda velja za vse lete iz Nemčije, katerih neto vrednost presega 120 eur)

Letalska družba Air France vam ponuja kodo za popust v vrednosti 90 eur na vse lete! Lepo darilo, ki ga velja izkoristiti.  V vse podane cene letalskih kart je vključen tudi kos check in prtljage standardnih velikosti letalske družbe AirFrance. Koda velja za vse lete, katerih vrednost (brez letaliških pristojbin) presega 120 eur.

KODA ZA POPUST: FLYAF776

Kodo vnesete v oknu vnosa osebnih podatkov, v polje za vnos kode (glej sliko). Po vnosu kode in osebnih podatkov kliknite gumb IZKORISTI POPUST in uveljavili boste 90 eur popusta na izbrani let.

popust

popust_neto

Obdobje potovanja: do 31. decembra 2015
Obdobje rezervacije: do 10. maja

Primer:
muc-pty

Rezervacija letalskih kart za kombinacijo letov je mogoča preko sledeče povezave AirFrance strani. (po kliku se vam odpre povezava, vstavite lahko tudi poljubne termine in št. oseb in nato sledite postopku rezervacije)

V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom.

OSTALI PODATKI:

PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (25USD popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet lahko naročite tukaj.
VIZUM: Za vstop v ZDA je obvezna prijava v elektronski sistem za avtorizacijo potovanja (Electronic System for travel Authorization – ESTA). Registracijo lahko opravite na uradni spletni strani https://esta.cbp.dhs.gov. Elektronska prijava za potovanja v ZDA prek sistema ESTA je plačljiva. Taksa za prijavo bo znašala 14 USD, kar vključuje takso v višini 10 USD za promocijo potovanj ter takso v višini 4 USD za povračilo stroškov izvajanja in administracije sistema ESTA. Taksa v višini 4 USD se zaračuna ob vsaki vlogi in je nevračljiva, medtem, ko se taksa v višini 10 USD zaračunana le v primeru, da je prijava prek ESTA odobrena. Plačilo v višini 14 USD velja za večkratna potovanja v ZDA v obdobju 2 let. Svetujejo, da se prosilci prijavijo vsaj 72 ur pred potovanjem.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

2 komentarja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Zdravo. Za let iz Benetk v Havano z air france, v septembru 2015, mi koda ne deluje. Izpise se ”The Advantage code entered cannot be used on this site. Please refer to the offer conditions” . Je problem, da koda deluje samo za določena letališča?
    LP

  • Lp, meni ne prime za guatemala city iz municha, pa sm tudi izbral air france za long haul… termin od 6.7-30.7, bi bil hvalezen za kakrsnokoli pomoc 🙂

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.