Izlet na dlani

ADRIA AKCIJA! Povratne letalske karte iz Maribora v London za 99 eur!

Adria Airways je danes začel z drugo fazo prodaje napovedanih letalskih kart na novi relaciji Maribor – London. Letalske karte so sedaj na voljo že za 99 eur, s tem da vam v juniju in juliju ob nakupu pripada še brezplačna enosmerna vozovnica za vlak do centra Londona! S seboj lahko vzamete 8kg ročne in 23 kg oddane prtljage! Pohitite z nakupom kar po promocijskih cenah! Več o sami akciji si lahko preberete TUKAJ.

Dnevi odhodov: ponedeljek, torek in četrtek
Obdobje trajanja akcije: do zakupa prostih mest

voznired

Primer leta iz Maribora v London (rezervacijo kart lahko opravite direktno na strani Adrie):

mar-lon

Če želite biti prvi obveščeni, ko bo ponudba poceni letalskih vozovnic na voljo, se lahko prijavite ali registrirate v MyAdria profil ali redno spremljajte našo spletno stran, kjer bomo prav tako ažurno objavljali ugodne ponudbe.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoz iz Ljubljane do Benetk vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 14 eur v eno smer. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA:
Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (25USD popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet lahko naročite tukaj.
NAJEM VOZIL:Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

NASVET IZLET NA DLANI: V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih vozovnic ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom.

 

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.