Izlet na dlani

AKCIJA! Povratna letalska karta in 4 nočitve v Dublinu (letalo + hotel 4*) že od 165 eur na osebo!

Za vas smo pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 4 dnevnih počitnic v aprilu (termin tor 14.- sob 18.04.2015) za dve osebi v kultnem Dublinu, ki se vam bo zasidral v srce. V deželi kjer je doma odlično vzdušje, dobra glasba z legendarnimi Dublinersi na čelu, temno pivo, magična pokrajina in odprti ljudje se vam zagotovo ne bo uspelo dolgočasiti.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Benetk (Treviso), kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za zelo ugodnih 65 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Dublinu so na voljo 4 nočitve (za termin 14.-18.04.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 4*The Plaza Hotel Tallaght, kjer je cena za dve osebi že 199 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 4 nočitve (hotel 4*+ letalo) v Dublinu tako znaša od 329 eur (oz.164 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
– Rezervacija hotela s 4*The Plaza Hotel Tallaght za dve osebi (4 nočitve) za 199 eur na povezavi tukaj

dublin hotel

Rezervacija letov v Dublin preko spodnje povezave nizkocenovnega ponudnika Ryanair (vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Benetke – Dublin – Benetke, že za 65 eur na osebo(termin 14 – 18.04.2015)

ryandublin

NASVET IZLETNADLANI
Po obveznem postanku v Temple Baru in raziskovanju mestnih znamenitosti, vam priporočamo udeležbo na enodnevnem izletu do Glendalougha in Wicklow Mountain, kjer se boste naužili lepot narave in podoživeli pristno Irsko podeželje.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (25USD popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Bukarešto lahko naročite tukaj.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Slepi Potnik

2 komentarja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.