Izlet na dlani

ALOHA! Povratna letalska karta iz Valencije na Havaje (Maui) že za 568 eur!

Bi zimske mesece preživeli na znamenitih havajskih plažah? Nič lažjega, z malo iznajdljivosti in potrpljenja pri kombinaciji letalskih letov se vam želja lahko izpolni. Letalski družbi Air France in West Jet vam ponujata ugodne letalske karte iz Valencije na Havaje (Maui) že za zelo ugodnih 568 eur na osebo. V se podane cene letalskih kart je vključen tudi kos check in prtljage standardnih velikosti letalskih družb Air France in West Jet.

Do Valencie lahko ugodno poletite iz bližnjih letališč (Trst ali Benetke) že od 40 eur dalje.

Obdobje potovanja: november, december 2016, januar 2017
Obdobje rezervacije: do razprodaje mest

Primer povratnega leta iz Valencije na Havaje (termin 21.11.-28.11.2016):
maui

Rezervacija letalskih kart na Havaje je mogoča preko spodnje povezave (po kliku se vam odpre povezava, vstavite lahko tudi poljubne termine in št. oseb in nato sledite postopku rezervacije):
Valencia (VLC) – Maui (OGG) – Valencia (VLC), že za 568 eur (ang. povezava skyscanner.net)

Na voljo tudi drugi razpoložljivi termini. V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (18 eur popusta).
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za ZDA lahko naročite tukaj.
VIZUM:Za vstop v ZDA je obvezna prijava v elektronski sistem za avtorizacijo potovanja (Electronic System for travel Authorization – ESTA). Registracijo lahko opravite na uradni spletni strani https://esta.cbp.dhs.gov. Elektronska prijava za potovanja v ZDA prek sistema ESTA je plačljiva. Taksa za prijavo bo znašala 14 USD, kar vključuje takso v višini 10 USD za promocijo potovanj ter takso v višini 4 USD za povračilo stroškov izvajanja in administracije sistema ESTA. Taksa v višini 4 USD se zaračuna ob vsaki vlogi in je nevračljiva, medtem, ko se taksa v višini 10 USD zaračunana le v primeru, da je prijava prek ESTA odobrena. Plačilo v višini 14 USD velja za večkratna potovanja v ZDA v obdobju 2 let. Svetujejo, da se prosilci prijavijo vsaj 72 ur pred potovanjem.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.