Izlet na dlani

ANDALUZIJA! Povratna letalska karta v Seviljo in 5 nočitev (letalo + hotel 3*) že za 135 eur!

Andaluzijska prestolnica vabi da jo obiščete v oktobru! Mesto, kjer boste začutili arabski pridih vas bo očaralo z znamenitostmi kot so Alcázar (kraljeva palača), ki stoji nasproti stolnice je bil narejen na mestu mavrske palače, Torre del Oro (zlati stolp), ki je bil namenjen kot opazovalni stolp in obramba na reki, Plaza de España v parku Maria Luisa in še lahko naštevamo.

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 6 dnevnih počitnic v novembru (sob 21.11.- čet 26.11.2015) za dve osebi v španski Sevilji. Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Bologne, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 57 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Sevilji je na voljo 5 nočitev (za termin 21.11.-26.11.2015) v zelo dobro ocenjenem hotelu s 3*Hotel Plaza Santa Lucia, kjer je cena za dve osebi že od 155 eur

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 5 nočitev (hotel + letalo) v Sevilji tako znaša od 269 eur (oz. 135 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3*Hotel Plaza Santa Lucia za dve osebi (5 nočitev) za 120 eur na povezavi tukaj

sh1
Rezervacija letov v Seviljo preko spodnje povezave (vstavite podatke vidne na spodnji sliki):
Bologna – Sevilja – Bologna, že za 57 eur na osebo (termin 21.- 26.11.2015)

sl1

OSTALI PODATKI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj:Hotelscombined, Airbnb (18 eur popusta) ali Trivago
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Bologne vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 28 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Španijo lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.