Izlet na dlani

ANDALUZIJA V MAJU! Povratna letalska karta in 5 nočitev v Sevilji (letalo + B&B 3*) že za 169 eur!

Pomladno sonce naj vas greje, ko vam bo prestolnica Andaluzije pričarala nasmeh na obraz. Raziščite lepote in skrivne kotičke mesta, kjer so spomini na arabsko kulturo vidni na vsakem koraku. Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 6 dnevnih počitnic v maju (termin pon 09.- sob 14.05.2016) za dve osebi v španski Sevilji.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Bologne, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 58 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Sevilji je na voljo 5 nočitev (za termin 09.-14.05.2016) v dobro ocenjenem apartmaju Pension Nuevo Pino, kjer je cena za dve osebi že od 222 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 5 nočitev (B&B* + letalo) v Sevilji tako znaša od 338 eur (oz.169 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija apartmaja Pension Nuevo Pino za dve osebi (5 nočitev) za 222 eur na povezavi tukaj
seh

Rezervacija letov v Seviljo preko spodnje povezave:
Bologna- Sevilja- Bologna, že za 58 eur/osebo (termin 09 – 14.05.2016)
sevl

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 18 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Bologne vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 28 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Španijo lahko naročite tukaj.
– Januarske temperature v Sevilji si lahko ogledate tukaj

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.