Izlet na dlani
Authors page

Authors page

This is Authors page template which you can use to automatically display your website users (authors). It can use all of available page layouts.

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Slepi Potnik

Osmi potnik

Patricija Kragelj

Urska

Urska je zadnja leta zivela in v okviru prostovoljnih mednarodnih programov delala v kulturno popolnoma raznolikih drzavah. Zdaj živi v Dubaju in dela kot stevardesa za eno izmed prestižnejših letalskih družb. V blogu opisuje prigode na layoverih z mnogih svetovnih destinacij, upa pa tudi na nasvete bralcev, kako čim bolje izkoristiti prosti čas v teh mestih.

Lahkih nog naokrog

Sva Katarina in Rok Hočevar – dva posebneža, ki imata doma namesto televizorja ogromen, na roke narisan zemljevid sveta. »Zemljevid nama je inspiracija, svet pa destinacija,« je bil stavek, ki nama ni dal miru po 2-dnevnem risanju in barvanju tega zemljevida. Od takrat naprej ves čas razmišljava, kateri nepoznan košček našega planeta bi še obiskala.

Nina Kogej

Nina Kogej piše svoj popotniški blog, ima potopisna predavanja in svoja doživetja deli v popotniških reportažah, ki jih objavlja v različnih tiskanih medijih. Leta 2012 je postala tudi članica uredniškega odbora pri prvi slovenski popotniški reviji Svet in Ljudje, kjer ima svojo stalno mesečno rubriko.

Potepuha na frnikoli

Andreja Kranjec

Andreja Kranjec je vizualna umetnica, fotografinja in blogerka ter nomad po duši. Na svojem blogu Drama in my head že več let piše o vsem, kar jo inspirira, o potovanjih, življenju, umetnosti, fotografiji in modi. Potovanja so zanjo kot droga, ki je nujno potrebna za navdih, da se ustvari nekaj lepega.

David Tomšič

Sašo Jenko

Sašo je popotnik, ki ga privlači mističen svet Orienta. Ta ga navdušuje predvsem zaradi prijaznosti domačinov, izvrstne hrane in edinstvene pokrajine. Z vami bo delil svoje dogodivščine po bližnjih in daljnih deželah in vam tako podal kakšen popotniški nasvet ali dva za vaše prihodnje potovanje.

Mateja Mazgan

Mateja obožuje občutek neskonče svobode, kar dobiva skozi potovanja, šport in glasbo. Svoja potovanja in ekstremne športe zelo rada združuje. Veliko pa potuje tudi s svojo babico, katera je povod za njena potovanja. Ukvarja se tudi z popotniško fotografijo, izvaja fotografske razstave, piše popotniške članke ter prireja potopisna predavanja. Sodeluje v mnogih društvih, tako športnih, popotniških fotografskih ter pri dveh godbah na pihala. Je tudi aktivna jamarska reševalka.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.