Izlet na dlani

AVGUST-LEGOLAND! Povratna letalska karta in 3 nočitve na Danskem (Bilund) (letalo + hotel) že za 191 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 4 dnevnih počitnic v avgustu (sre 26.08.- sob 29.08.2015) za dve osebi v danskem Bilundu. V Bilundu se nahaja Legoland.
Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Benetk, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 40 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V okolici Bilunda so na voljo 3 nočitve (za termin 26.08. – 29.08.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 3* Hotel Svanen Grindsted, kjer je cena za dve osebi že od 302 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 3 nočitve (hotel + letalo) v Bilundu tako znaša od 382 eur (oz. 191 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela Hotel Svanen Grindsted za dve osebi (3 nočitve + zajtrk) za 302 eur na povezavi tukaj
bilund2
Rezervacija letov v Bilund preko spodnje povezave (vstavite podatke vidne na sliki):
Benetke – Billund- Benetke, že za 40 eur na osebo (termin 26.08- 29.08.2015)
 bilund1

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

OSTALI PODATKI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com , Airbnb (23 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Benetk vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 14 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Dansko lahko naročite tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.