Izlet na dlani

AVGUSTOVSKI ODDIH NA BRIONIH! 2 noči s polpenzionom v Sobah Karmen +prevoz z ladjo+ vstopnice za park in muzeje že za 290 eur (2 osebi)

Izberite oddih ob morju z raziskovalnim in zgodovinskim pridihom. Izberite Hotel Neptun, udobno sobo in vrsto aktivnosti.

Na otoku Veliki Brion vas pričakuje objekt Sobe Karmen, ki se nahaja takoj ob morju, v neposredni bližini hotela Istra in depandanse Neptun. Vse dvoposteljne sobe imajo kopalnico s fenom za lase kad ali tuš ter telefon.

Izbirate lahko med številnimi izleti in aktivnostmi, ogledate si lahko interpretacijsko-edukacijski center Nacionalnega parka Brioni. Nova postavitev parka je prikazana na inovativen in interaktiven način. V njem obiskovalci lahko samostojno odkrivajo, raziskujejo in izvejo ogromno informacij o kulturno-zgodovinski in naravni dediščini otočja.
V ponudbo so vključeni tudi muzejski prostori parka, v katerih boste nedvomno uživali.
Kulturne znamenitosti, živahne restavracije ter mnogo zanimivih lokacij, kjer lahko preživite aktivni oddih, vas vabijo na Brione in v Fažano.

Ponudba vključuje:

2x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi stran park za 2 osebi
Vstopnico za Nacionalni park: safari park, Rimska vila v uvali Verige, Bizantinski kastrum, Poučna steza Zelenikovac, Steza dobrih vibracij

Prevoz z ladjo iz Fažane
Vstopnico v muzeje – Hiša za ladjice, Razstava Josip Broz Tito na Brionih, Naravoslovna zbirka, Razstava iz spomina starega Avstrijca

 

Ponudba je unovčljiva od 16. 8. 2023 do 31. 8. 2023

 

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.