Izlet na dlani

BALEARI VABIJO! Povratna letalska karta in 7 nočitev na atraktivni Majorki (letalo + hotel) že za 141 eur!

Balearski otoki je otočje v zahodnem delu Sredozemskega morja. Med najbolj priljubljene in poznane otoke spada prav Majorka, veliko zaslug za to ima zagotovo teniški igralec Rafael Nadal, ki prihaja iz otoka, ki vam ponuja lepe in dolge peščene plaže in dobro nočno zabavo. Majorka je izrazito zabavnjaška scena, zato v vsakem lokalu od 21:00 do 4:00 igra skupina ali elektronska plesna glasba – vseh sedem noči v tednu. Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 7 dnevnih počitnic v oktobru (sre 14.10.- sre 21.10.2015) za dve osebi na Majorki. Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Bologne, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 55 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

Na Majorki je na voljo 7 nočitev (za termin 14.10.-21.10.2016) v odlično ocenjenem hotelu na jugu otoka s 3*BelleVue Club, kjer je cena za dve osebi že od 172 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 7 nočitev (hotel + letalo) na Majorki tako znaša od 282 eur (oz. 141 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3*BelleVue Club (7 nočitev) za 172 eur na povezavi tukaj
majorkahot

Rezervacija letov iz Bologne na Majorko otoke preko spodnje povezave (vstavite podatke vidne na sliki):
Bologna -Majorka -Bologna, že za 55 eur/osebo (termin 14.10.- 21.10.2015)
majorkalet

ZAVAROVANJE: Pred odhodom v tujino vam priporočamo sklenitev najbolj kompletnega turističnega zavarovanja Zavarovalnice Triglav. Do 20% ugodneje ga lahko sklenete tukaj (klik na povezavo). Pakete zavarovalnih kritij in cene si lahko ogledate tukaj.

OSTALI PODATKI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj:Hotelscombined, Airbnb (23 eur popusta) ali Trivago
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Treviso vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 16 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Kanarske otoke lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.