Izlet na dlani

BALTSKI BISER! Povratna letalska karta in 4 nočitve v srednjeveškem Tallinu (letalo + hotel) že za norih 99 eur!!

Prestolnica Estonije vas v novembrskih dneh vabi, da jo bolje spoznate! 4 noči vas bodo prepričale, zakaj Tallin upravičeno velja za biser Baltika. Že samo raziskovanje starega mestnega jedra, ki je pod Unescovo zaščito vas bo začaralo. Stari del mesta še vedno kaže podobo svojih srednjeveških dni, ko je bilo mesto utrjeno z obzidjem in številnimi obrambnimi stolpi. Ker Tallin leži ob morju in le streljaj stran od Helsinkov, si lahko s trajektom privoščite tudi skok v prestolnico Finske. Za vas smo pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 4 dnevnega odklopa v novembru (termin tor 17.- sob 21.11.2015) za dve osebi v Tallinu, ki vam ponuja nešteto možnosti za raziskovanje.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Milana (Bergamo) , kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za ugodnih 63 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Tallinu so na voljo nočitve (za termin 17.-21.11.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 2*Center Hotel Tallinn, kjer je cena za dve osebi že neverjetnih 73 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 4 nočitve (hotel 2*+ letalo) v Tallinu tako znaša od 199 eur (oz.99,5 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 2*Center Hotel Tallinn za dve osebi (4 nočitve) za 73 eur na povezavi tukaj

talhot

Rezervacija letov v Tallin preko spodnje povezave nizkocenovnega ponudnika Ryanair (vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Milano (Bergamo) – Tallin – Milano (Bergamo), že za 63 eur na osebo (termin 17. – 21.11.2015)

tallet

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (25USD popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Tallin lahko naročite tukaj.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.