Izlet na dlani

BERLIN BREAK! Povratna letalska karta in 2 nočitvi v Berlinu (letalo + hotel) že za norih 60 eur!

Super priložnost za decembrski City Break v mestu mladih – Berlinu. Poznan je po svojem internacionalizmu in strpnosti, živahnem nočnem življenju, številnih kavarnah, klubih in barih, ulični umetnosti, muzejih, palačah in številnih znamenitostih. V zadnjem času se ga vse bolj drži prizvok mesta mladih, v kar se lahko kmalu prepričate tudi sami.

Pripravili smo vam zanimivo in ugodno kombinacijo 3 dnevnih počitnic (termin tor 15.12. – čet 17.12.2015) za dve osebi v Berlinu. Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Benetk, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 30 eur na osebo (v ceno ni vključena prtljaga z izjemo manjše brezplačne osebne prtljage).
V Berlinu sta na voljo 2 nočitvi (za termin 15.12. – 17.12.2015) v zelo dobro ocenjenenem hotelu s 3*EnergieHotel Berlin City West, kjer je cena za dve osebi že od 59 eur. TripAdvisor oceno lahko preverite TUKAJ.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 2 nočitvi (hotel 3* + letalo) v Berlinu tako znaša od 119 eur (oz. 60 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3*EnergieHotel Berlin City West za dve osebi (2 nočitvi) za 59 eur na povezavi tukaj
bh

Rezervacija letov iz Benetk v Berlin preko spodnje povezave :
Benetke – Berlin – Benetke, že za 30 eur (termin 15.12. – 17.12.2015)

bl

ZAVAROVANJE: Pred odhodom v tujino vam priporočamo sklenitev kompletnega turističnega zavarovanja Zavarovalnice Triglav. Zavarovalna premija za 3 dni znaša od 7,07 eur naprej (individualno) ali od 11,48 eur (družinsko). Do 10% ugodneje ga lahko preko spleta sklenete tukaj (klik na povezavo).

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 22 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Berlin lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.