Izlet na dlani

BIG BEN! Povratna letalska karta in 3 nočitve v Londonu (letalo + hotel3* + zajtrk) že za 161 eur!

Ste že obiskali tržnico na Camden Townu? Ste se že slikali pred Big Benom? Se sprehodili po Tower Bridgu? Če imate pritrdilen odgovor pomeni, da veste kakšne radosti ponovno čakajo na vas. V primeru, da še niste obiskali Londona, pa je to idealna priložnost za obisk, obenem pa lahko zaužijete še morski zrak v mistični Puli, od koder je odhod v evropsko metropolo. Za vas smo pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 3 dnevnih počitnic v maju (termin ned 10.- sre 13.05.2015) za dve osebi v kraljevskem Londonu, ki vam ponuja nešteto možnosti za raziskovanje.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Pule , kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za zelo ugodnih 46 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Londonu so na voljo nočitve (za termin 10.-13.05.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 3*Orchard Hotel, kjer je cena za dve osebi že 231 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 3 nočitve (hotel 3*+ letalo + zajtrk) v Londonu tako znaša od 323 eur (oz.161 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
– Rezervacija hotela s 3*Casuarina Tree za dve osebi (3 nočitve) za 231 eur na povezavi tukaj

londonhot3

Rezervacija letov v London preko spodnje povezave nizkocenovnega ponudnika Ryanair (vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Pula – London – Pula, že za 46 eur na osebo (termin 10 – 13.05.2015)

pulalondonhr

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (25USD popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za London lahko naročite tukaj.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.