Izlet na dlani

BOŽIČ! Povratna letalska karta in 4 nočitve v centru Prage (letalo + hotel z zajtrkom) že za 192 eur

Za vas smo pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 5 dnevnih počitnic v času božičnih praznikov (termin tor 22.12.- sob 26.12.2015) za dve osebi v Pragi.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Wizz Air z odhodom iz Benetk , kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 86 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage). V Pragi so na voljo 4 nočitve (za termin 22.12.-26.12.2016) v dobro ocenjenem hotelu v centru mesta s 3*Hotel Residence Bologna, kjer je cena za dve osebi z zajtrkom že 212 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 4 nočitve (hotel 3*+ zajtrk + letalo) v Pragi tako znaša od 384 eur (oz.192 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3*Hotel Residence Bologna za dve osebi z zajtrkom (4 nočitve) za 139 eur na povezavi tukaj

ph

Rezervacija letov v Prago preko spodnje povezave (klik na povezavo):
Benetke (VCE) – Praga (PRG) – Benetke (VCE), že za 86 eur na osebo (termin 22.12. – 26.12.2015)

 pl

ZAVAROVANJE: Pred odhodom v tujino vam priporočamo sklenitev kompletnega turističnega zavarovanja Zavarovalnice Triglav. Zavarovalna premija za 8 dni znaša od 11,33 eur naprej (individualno) ali od 18,79 eur (družinsko). Do 10% ugodneje ga lahko preko spleta sklenete tukaj (klik na povezavo).

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (18 eur popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Prago lahko naročite tukaj.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.