Izlet na dlani

BOŽIČ V AMSTERDAMU! Povratna letalska karta in 4 nočitve v centru mesta (letalo + hotel + zajtrk) že za 231 eur!

Kaj pravite na božično vzdušje v mestu koles, kanalov in dobre zabave? Preverite kako izgleda praznično okrašena prestolnica Nizozemske. Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 5 dnevnih počitnic v času božičnih praznikov (pon 21.12.- pet 25.12.2015) za dve osebi v Amsterdamu.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Transavia z odhodom iz Benetk, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 51 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne manjše osebne prtljage do 10kg).

V Amsterdamu so na voljo 4 nočitve (za termin 21.12.- 25.01.2016) v dobro ocenjenem hotelu v središču mesta s 2*Doria Hotel Amsterdam, kjer je cena za dve osebi vključno z zajtrkom že od 360 eur. TripAdvisor oceno hotela si lahko ogledate tukaj.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 4 nočitve v Amsterdamu (hotel z zajtrkom+ letalo) znaša od 462 eur (oz. 231 eur na osebo).

Podatki o hotelu in rezervacija:
Rezervacija hotela s 2*Doria Hotel Amsterdam za dve osebi (4 nočitve + zajtrk) za 360 eur na povezavi 
amsh

Rezervacijo letov iz Benetk v Amsterdam izvedete preko klika na spodnjo povezavo:
Benetke-Amsterdam-Benetke, že za 51 eur na osebo termin 21.-25.12.2015amsl

ZAVAROVANJE: Pred odhodom v tujino vam priporočamo sklenitev kompletnega turističnega zavarovanja Zavarovalnice Triglav. Zavarovalna premija za 8 dni znaša od 11,33 eur naprej (individualno) ali od 18,79 eur (družinsko). Do 10% ugodneje ga lahko preko spleta sklenete tukaj (klik na povezavo).

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (22 eur popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet lahko naročite tukaj.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.