Izlet na dlani

Brezplačna Visa plačilna kartica Revolut + 10 eur dobropisa

Kaj je Revolut?
Revolut je brezstična predplačniška Visa plačilna kartica.

Katere prednosti ponuja kartica Revoult?
– Ni naročnine
– Brezplačni dvigi (do 200 eur/mesec) na bankomatih po vsem svetu
– Brezplačno polnjenje preko kreditne kartice, oz. SEPA nakazila (strošek nakazila odvisen od vaše banke)
– Odlična aplikacija, ki omogoča brezplačno nakazovanje med uporabniki, kreiranje kratkotrajnih virtualnih kreditnih kartic (za nakupe kjer prodajalcu na zaupate), takojšni vklop oz. izklop plačilne kartice v primeru izgube, možnost trgovanja z kriptovalutami, odličen pregled preteklih nakupov…
– Omogoča plačevanje z Apple Pay

Zakaj jo mi uporabljamo?
Tako doma kot v tujini plačujemo s plačilnimi karticami v kolikor je to le možno. Predvsem v tujini nam kartica Revolut pride zelo prav v primeru, da potrebujemo nekaj gotovine saj so stroški dviga brezplačni (razen stroška samega bankomata, na kar vas ob dvigu tudi obvestijo). Ob vsaki transakciji smo nemudoma obveščeni preko spletne aplikacije, v primeru izgube kartice pa imamo možnost takojšnega preklica/izklopa kartice kar preko spletne aplikacije.

Ker z odprtjem računa Revolut dobite popolni EU IBAN račun morate preko spletnega obrazca račun prijaviti FURSu. Več info tukaj

V kolikor še Revolut kartice nimate, jo lahko naročite danes preko naše spletne povezave in prejeli boste kartico z 10 € dobropisa. 
(10 eur prejemete, ko potrdite vašo identiteto in izvedete prvo transakcijo z omenjeno kartico)

Naroči Revolut

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

15 komentarjev

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.