Izlet na dlani

CENTRAL PARK! Povratna direktna letalska karta in nočitev v New Yorku (letalo + 1 dan hotel) že od 396 eur!!!

Odlična priložnost za izjemno udoben in ugoden oddih v mestu, ki nikoli ne spi – New Yorku. Privoščite si kvaliteten dopust in ugodno nočitev v dobro ocenjenih hotelih. Spletna stran expedia.de vam omogoča izjemno ugoden paket povratnega leta iz Munchna in 1 dan nočitve v New Yorku. Privoščite si hotel na Time Sqaru, raziščite Central Park, odpravite se na Staten Island in ne pozabite nakupiti spominke za svoje bližnje. Ponudba zajema povratno letalsko karto in eno nočitev v New Yorku. Zaradi bližine ostalih zanimivih ameriških mest (Boston, Washington, Filadelfija,…) si lahko organizirate izlet po vaši meri. V podano ceno letalske karte in nočitev je vključen tudi kos check in prtljage standardnih velikosti letalskih družb Lufthansa.

Obdobje potovanja: november, december 2015, januar, februar, marec 2016
Obdobje rezervacije: do zakupa prostih mest

Navodila za izbiro paketa:
1. Kliknite na spletno stran expedia.de in izberite termin potovanja za destinacijo Munchen – New York. Bodite pazljivi, da imate izbrano opcijo letalska karta + hotel (CLICK & MIX). Za potrditev termina kliknite Suchen.

click
2. Iz seznama izberite hotel, v katerem želite nastanitev (za seznam hotelov klikni TUKAJ).
hotel
3. Izberite željeno vrsto sobe (enoposteljna, dvoposteljna,…).
4. Izberite letalskega prevoznika Lufthansa ali United in potrdite let.
5. Izpisala se vam bo skupna cena za letalsko karto in izbrano število nočitev, ki jo potrdite.
skupno

Rezervacija letalskih kart in nočitev za New York je mogoča preko spodnje povezave (po kliku se vam odpre povezava, vstavite lahko tudi poljubne termine in št. oseb in nato sledite postopku rezervacije):
Munchen (MUC) – New York (JFK) – Munchen (MUC) že od 396 eur na osebo (1 dan prenočišče in povratna letalska karta)

OSTALI PODATKI:
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (25USD popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za ZDA lahko naročite tukaj.
VIZUM: Za vstop v ZDA je obvezna prijava v elektronski sistem za avtorizacijo potovanja (Electronic System for travel Authorization – ESTA). Registracijo lahko opravite na uradni spletni strani https://esta.cbp.dhs.gov. Elektronska prijava za potovanja v ZDA prek sistema ESTA je plačljiva. Taksa za prijavo bo znašala 14 USD, kar vključuje takso v višini 10 USD za promocijo potovanj ter takso v višini 4 USD za povračilo stroškov izvajanja in administracije sistema ESTA. Taksa v višini 4 USD se zaračuna ob vsaki vlogi in je nevračljiva, medtem, ko se taksa v višini 10 USD zaračunana le v primeru, da je prijava prek ESTA odobrena. Plačilo v višini 14 USD velja za večkratna potovanja v ZDA v obdobju 2 let. Svetujejo, da se prosilci prijavijo vsaj 72 ur pred potovanjem.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Slepi Potnik

2 komentarja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.