Izlet na dlani

CHECKPOINT CHARLIE! Povratna letalska karta in 5 nočitev v Berlinu (letalo + hotel + zajtrk) že za 144 eur!

Odlična priložnost za razburljiv in nepozaben potep po Berlinu v novembru (podaljšan vikend). Njegova zgodovina je zelo razburkana, proti koncu druge svetovne vojne je bil močno poškodovan ter v času hladne vojne izoliran od preostalega dela Nemčije. Berlin se je po padcu berlinskega zidu leta ter združitvi Vzhodne ter Zahodne Nemčije hitro rekonstruiral. Poznan je po svojem internacionalizmu in strpnosti, živahnem nočnem življenju, številnih kavarnah, klubih in barih, ulični umetnosti, muzejih, palačah in številnih znamenitostih. V zadnjem času se ga vse bolj drži prizvok mesta mladih, v kar se lahko kmalu prepričate tudi sami. Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 5 dnevnih počitnic (termin tor 17.11. – ned 22.11.2015) za dve osebi v Berlinu.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Benetk (Treviso), kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 61 eur na osebo (v ceno ni vključena prtljaga z izjemo manjše brezplačne osebne prtljage).

V Berlinu so na voljo 5 nočitev (za termin 17.11. – 22.11.2015) v dobro ocenjenenem hotelu s 2*Hotel Austriana, kjer je cena za dve osebi z zajtrkom že od 167 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 5 nočitev (hotel 2*+ zajtrk + letalo) v Berlinu tako znaša od 289 eur (oz. 144 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 2*Hotel Austrianaza dve osebi z zajtrkom (5 nočitev) za 167 eur na povezavi tukaj
berhot

Rezervacija letov iz Benetk v Berlin preko spodnje povezave :
Benetke – Berlin – Benetke, že za 61 eur (termin 17.11. – 22.11.2015)

berlet

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 23 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Berlin lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.