Izlet na dlani

CITY BREAK! Povratna letalska karta in 3 nočitve v Amsterdamu (letalo + hotel) že za ugodnih 149 eur!

Si drznete prebuditi avanturistični duh po neskončnih kanalih, nepozabno vožnjo z mestnimi kolesi in okusiti vse ostale čare pisanega mesta? Potem imamo pravo ponudbo za vas!
Letalska družba EasyJet vam tokrat ponuja zelo ugodno kombinacijo letalskih povezav iz Benetk do Amsterdama že za 68 eur v mesecu novembru. V podano ceno kombinacije letalske karte je vključen tudi kos check in prtljage standardnih velikosti letalske družbe EasyJet.

Za vas smo pripravili primer 3 nočitev (za termin 26.11.-29.11.2015) v dobro ocenjenem hotelu (Hotel Hortus), kjer znaša cena za 2 osebi 162 EUR.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 3 nočitve (hostel + letalo) v Amsterdamu tako znaša od 298 eur (oz. 149 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
– Rezervacija hotela Hotel Hortus za dve osebi (3 nočitve) za 162 eur na povezavi tukaj
amsterdamhot

Primer povratne letalske karte za obdobje od 26. do 29.novembra:
amsterdamlet

Rezervacija letalskih kart za kombinacijo letov je mogoča preko spodnje povezave (po kliku se vam odpre povezava, vstavite lahko tudi poljubne termine in št. oseb in nato sledite postopku rezervacije):
Benetke (VCE) – Amsterdam (AMS) – Benetke (VCE) (ang. povezava skyscanner.net)

NE SPREGLEJTE: Če se odpravljate v tujino je koristna sklenitev zdravstvenega zavarovanja z asistenco v tujini. NLB Vita tujina je zavarovanje, ki krije stroške nujne zdravniške oskrbe in prevoza v tujini, hkrati nudi ter v primeru bolezni ali poškodbe v tujini tudi medicinsko asistenco v slovenskem jeziku. Cenik zavarovalnih vsot in premij si ogledate na povezavi tukaj (kik na povezavo). Zavarovanje lahko sklenete v vseh Poslovalnicah NLB ali preko spleta preko te povezave (klik na povezavo).
OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (25USD popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Bangkok lahko naročite tukaj.
VIZUM: Za vstop na Tajsko viza ni potrebna.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.