Izlet na dlani

CITY BREAK! Povratna letalska karta in 3 nočitve v Berlinu (letalo + hotel 3*) že za norih 88 eur!

Odlična priložnost za razburljiv in nepozaben potep po Berlinu v juliju (podaljšan vikend). Njegova zgodovina je zelo razburkana, proti koncu druge svetovne vojne je bil močno poškodovan ter v času hladne vojne izoliran od preostalega dela Nemčije. Berlin se je po padcu berlinskega zidu leta ter združitvi Vzhodne ter Zahodne Nemčije hitro rekonstruiral. Poznan je po svojem internacionalizmu in strpnosti, živahnem nočnem življenju, številnih kavarnah, klubih in barih, ulični umetnosti, muzejih, palačah in številnih znamenitostih. V zadnjem času se ga vse bolj drži prizvok mesta mladih, v kar se lahko kmalu prepričate tudi sami. Zagotovo vam lahko ponudi nepozaben dopust v času poletnih počitnic! Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 3 dnevnih počitnic v juliju (termin pon 09.07. – čet 12.07.2015) za dve osebi v Berlinu.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Milana (Bergamo), kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 44 eur na osebo (v ceno ni vključena prtljaga z izjemo manjše brezplačne osebne prtljage).

V Berlinu so na voljo 3 nočitve (za termin 09.07. – 12.07.2015) v dobro ocenjenenem hotelu s 3*Enjoy Hotel Berlin City Messe, kjer je cena za dve osebi že od 89 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 3 nočitve (hotel 3*+ letalo) v Berlinu tako znaša od 177 eur (oz. 88 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3* Enjoy Hotel Berlin City Messe za dve osebi (3 nočitve) za 89 eur na povezavi tukaj
berlinhot

Rezervacija letov iz Milana v Berlin preko spodnje povezave :
Milano – Berlin – Milano, že za 44 eur (termin 09.07. -12.07.2015)
berlinlet

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 23 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Berlin lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Slepi Potnik

3 komentarji

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Žal to ni tako ugodno, kot zgleda na prvi pogled. Let iz Milana v Berlin???

    Ne vem mogoče za Koprčane pride v poštev, za ŠTAJERCe pa je to 650 km do letališča, parking tam in let do Berlina- crazy!

    Če vemo, da je do Berlina iz MB okrog 1000km.

    Ugodno je bilo tole, kar sem jaz imel lani v jeseni; iz ZAG za 37€ povratna in hotel 3 nočitve za 31€ – 1-posteljna soba, še v centru Berlina zraven u-bahna. Skupaj 68€! 🙂

  • Hm, mogoče res ugodno za tiste, ki so bližje Milanu. Pot iz Celja, parking in nazaj je cca 150 eur, porabiš pet ur za potovanje, dve uri moraš biti prej tam. Dodaš še dve ure pa si že z avtom v Berlinu. Za štiri mogoče bolj ugodno z avtom 🙂

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.