Izlet na dlani

CITY BREAK! Povratna letalska karta in 3 nočitve v centru Istanbula (letalo + hotel) že za 147 eur!

Idealna priložnost za zadnji podaljšan vikedn v juniju! Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 3 dnevnih počitnic v juniju (termin pet 26.06. – pon 29.06.2015) za dve osebi v Istanbulu.

Ugodne letalske karte vam omogoča letalska družba Pegasusz odhodom iz Bologne, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 96 eur na osebo .

V Istanbulu so na voljo 3 nočitve (za termin 26.06. – 29.06.2015) v dobro ocenjenenem hotelu v središču s 3*Three Apples Residence Istanbul, kjer je cena za dve osebi vključno že od 102 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 3 nočitve (hotel 3* + letalo) v Istanbulu tako znaša od 294 eur (oz. 147 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3* Three Apples Residence Istanbul za dve osebi (3 nočitve) za 102 eur na povezavi tukaj
isthot

Rezervacija letov v Istanbul preko spodnje povezave :
Bologna – Istanbul – Bologna, že za 96 eur (termin 26.06. -29.06.2015)
istlet

ZAVAROVANJE: Pred odhodom v tujino vam priporočamo sklenitev najbolj kompletnega turističnega zavarovanja Zavarovalnice Triglav. Do 20% ugodneje ga lahko sklenete tukaj (klik na povezavo). Pakete zavarovalnih kritij in cene si lahko ogledate tukaj.

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 23 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Istanbul lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.