Izlet na dlani

CITY BREAK! Povratna letalska karta in 3 nočitve v Istanbulu (letalo + hotel + zajtrk) že za odličnih 113 eur!

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 3 dnevnih počitnic v juliju (termin tor 21.07. – pet 24.07.2015) za dve osebi v Istanbulu.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik WizzAir z odhodom iz Budimpešte, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 65 eur na osebo (v ceno ni vključena prtljaga z izjemo manjše brezplačne osebne prtljage).

V Istanbulu so na voljo 3 nočitve (za termin 21.07. – 24.07.2015) v dobro ocenjenenem hotelu v središču s 3*Grand Ons Hotel Istanbul , kjer je cena za dve osebi vključno z zajtrkom že od 96 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 3 nočitve (hotel 3* z zajtrkom + letalo) v Istanbulu tako znaša od 226 eur (oz. 113 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3* Grand Ons Hotel Istanbul za dve osebi (3 nočitve + zajtrk) za 96 eur na povezavi tukaj
istanbulhot

Rezervacija letov v Istanbul preko spodnje povezave :
Budimpešta – Istanbul – Budimpešta, že za 65 eur (termin 21.07. -24.07.2015)
istanbullet

NE SPREGLEJTE: Če se odpravljate v tujino je koristna sklenitev zdravstvenega zavarovanja z asistenco v tujini. NLB Vita tujina je zavarovanje, ki krije stroške nujne zdravniške oskrbe in prevoza v tujini, hkrati nudi ter v primeru bolezni ali poškodbe v tujini tudi medicinsko asistenco v slovenskem jeziku. Cenik zavarovalnih vsot in premij si ogledate na povezavi tukaj (kik na povezavo). Zavarovanje lahko sklenete v vseh Poslovalnicah NLB ali preko spleta preko te povezave (klik na povezavo).

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 23 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Istanbul lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.