Izlet na dlani

CITY BREAK! Povratna letalska karta in 3 nočitve v Parizu (letalo + hotel) za zelo ugodnih 135 eur!

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 3 dnevnih počitnic v juniju (sob 06.06.- tor 09.06.2015) za dve osebi v Parizu. Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Trevisa, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 45 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Parizu so na voljo 3 nočitve (za termin 06.-09.06.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 2*Hotel Tolbiac, kjer je cena za dve osebi že od 180 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 3 nočitve (hotel + letalo) v Parizu tako znaša od 270 eur (oz. 135 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 2* Hotel Tolbiac za dve osebi (3 nočitve) za 180 eur na povezavi tukaj

parhot

Rezervacija letov v Pariz preko spodnje povezave (vstavite podatke vidne na sliki):
Treviso -Pariz-Treviso, že za 45 eur/osebo (termin 06.- 09.06.2015)

parlet

NE SPREGLEJTE: Če se odpravljate v tujino je koristna sklenitev zdravstvenega zavarovanja z asistenco v tujini. NLB Vita tujina je zavarovanje, ki krije stroške nujne zdravniške oskrbe in prevoza v tujini, hkrati nudi ter v primeru bolezni ali poškodbe v tujini tudi medicinsko asistenco v slovenskem jeziku. Cenik zavarovalnih vsot in premij si ogledate na povezavi tukaj (kik na povezavo). Zavarovanje lahko sklenete v vseh Poslovalnicah NLB ali preko spleta preko te povezave (klik na povezavo).

OSTALI PODATKI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj:Hotelscombined, Airbnb (25USD popusta) ali Trivago
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Trevisa vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 14 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Pariz lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Slepi Potnik

1 komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.