Izlet na dlani

CITY BREAK! Povratna letalska karta in 3 nočitve v Varšavi (letalo + hotel) že za neverjetnih 101 eur!

Podaljšani vikend v poljski prestolnici se ne sliši slabo kajne? Varšava je ena izmed najhitreje razvijajočih se prestolnic v Evropi. Pohvali se lahko z mešanico novih in starih arhitekturnih stilov. Mesto je s svojim transportnim sistemom zelo prijazno tudi turistom. Ponuja pestro izbiro barov, restavracij, muzejev, galerij, drugih turističnih atrakcij in ne razočara tudi s svojim živahnim nočnim življenjem in ugodnimi cenami. Doživite nepozabno polsjko avanturo začinjeno z lokalno hrano in kvalitetno poljsko vodko. Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 3 dnevnih počitnic v oktobru ( čet 22.10.- ned 25.10.2015) za dve osebi v Varšavi. Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Bologne, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 54 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Varšavi so na voljo 3 nočitve (za termin 22.-25.10.2015) v dobro ocenjenem hotelu Premiere Classe Varsovie Warszawa, kjer je cena za dve osebi že od 104 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 3 nočitve (hotel + letalo) v Varšavi tako znaša od 202 eur (oz. 101 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela Premiere Classe Varsovie Warszawa (3 nočitve) za 94 eur na povezavi tukaj
hotel-var

Rezervacija letov v Varšavo preko spodnje povezave (vstavite podatke vidne na sliki):
Bologna -Varšava-Bologna, že za 54 eur/osebo (termin 22.- 25.10.2015)

varlet

OSTALI PODATKI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj:Hotelscombined, Airbnb (23 eur popusta) ali Trivago
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Treviso vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 16 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Pariz lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.