Izlet na dlani

CITY BREAK! Povratna letalska karta iz Trsta in 2 nočitvi v centru Londona (letalo + hotel) že za 121 eur!

Ste že obiskali tržnico na Camden Townu? Ste se že slikali pred Big Benom? Se sprehodili po Tower Bridgu ali izgubili v Hyde Parku? Če imate pritrdilen odgovor pomeni, da veste kakšne radosti ponovno čakajo na vas. V primeru, da še niste obiskali Londona, pa je to idealna priložnost za obisk.

Za vas smo pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 4 dnevnih počitnic v novembru (termin sre 25.- pet 27.11.2015) za dve osebi v kraljevskem Londonu, ki vam ponuja nešteto možnosti za raziskovanje.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Trsta, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za zelo ugodnih 47 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Londonu sta na voljo 2 nočitvi (za termin 25.-27.11.2015) v hotelu s 2*Garden View Hotel London, kjer je cena za dve osebi že 148 eur. Oceno na TripAdvisorju si lahko ogledate TUKAJ.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 2 nočitvi (hotel 2*+ letalo) v Londonu tako znaša od 242 eur (oz.121 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 2*Garden View Hotel London (2 nočitvi) za 148 eur na povezavi tukaj

lh

Rezervacija letov v London preko spodnje povezave nizkocenovnega ponudnika Ryanair (vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Trst – London – Trst, že za 47 eur na osebo (termin 25. – 27.11.2015)

ll

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (22 eur popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za London lahko naročite tukaj.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.