Izlet na dlani

DAN NORIH CEN! Povratne letalske karte (Kitajska, Japonska, Maldivi) za manj kot 300 eur (error fare)! (poteklo!)

Letalska družba Aeroflot vam zaradi najnižje vrednosti azarbejdžanske valute (AZN) omogoča zelo poceni nakupe letalskih kart. Razlog za padec valute si lahko preberete TUKAJ. Kako do ugodnih letalskih kart si preberite v kratkih navodilih. Predvidevamo da izbira valute v kratkem onemogočena, zato se splača pohiteti z nakupom. Letalska družba vam ponuja ugodne letalske karte iz Ljubljane, Benetk, Budimpešte, Dunaja na številne svetovne destinacije že za manj kot 300 eur na osebo. V vse podane cene letalskih kart je vključen tudi kos check in prtljage standardnih velikosti letalske družbe Aeroflot.

Obdobje potovanja: od januarja do junija 2016
Obdobje rezervacije: error fare

Kratka navodila:
1. Kliknite na uradno stran letalske družbe Aeroflot (TUKAJ)
2. Izberite vašo željeno destinacijo in potrdite iskanje (Search Flights)
vce3
3. Na naslednji strani, kjer boste dobili cene letalskih vozovnic za izbrano destinacijo in termin v zgornjem desnem kotu zamenjajte valuto iz EUR v AZN.
vce4
4. Izberite želeni datum odhoda in prihoda in potrdite izbiro. Za pomoč pri preračunavanju vrednosti valute AZN si lahko pomagate s pretvornikom valut (klikni TUKAJ).
vce5
5. Če dobite še kakšen zanimiv datum in destinacijo jo lahko delite z našimi uporabniki pod to novico ali na naši facebook strani.

POMEMBNO: V primeru, da gre za napako v ceni t.i.“ERROR FARE” vas opozarjamo, da ne kličete letalskega prevoznika ali posrednika letalskih vozovnic. Z rezervacijo hotela ali drugih letalskih povezav počakajte, dokler ne prejmete potrditve na email oz. elektronske letalske vozovnice (E-Ticket) in vam s kreditne kartice ne zaračunajo zneska letalske vozovnice.

V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom

ZAVAROVANJE: Ugodno turistično zavarovanje Zavarovalnice Triglav lahko sklenete tukaj. (klik na povezavo).

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (18 eur popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet lahko naročite tukaj.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Slepi Potnik

3 komentarji

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.