Izlet na dlani

DAN ŽENA! Povratna letalska karta iz Ljubljane in 2 nočitvi v Londonu (letalo + hotel + zajtrk) že za 114 eur

Za vas smo pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 3 dnevnih počitnic v marcu (termin tor 08.- čet 10.3.2016) za dve osebi v Londonu.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Wizzair z odhodom iz Ljubljane, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za zelo ugodnih 37 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo manjše brezplačne osebne prtljage).

V Londonu sta na voljo 2 nočitvi (za termin 08.3- 10.3.2016) v dobro ocenjenem hotelu s 2*Fairway Hotel London , kjer je cena za dve osebi z zajtrkom že 154 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 2 nočitvi (hotel 2*+ zajtrk + letalo) v Londonu tako znaša od 228 eur (oz.114 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 2*Fairway Hotel London (2 nočitvi + zajtrk) za 154 eur na povezavi tukaj  lhr2

Rezervacija letov v London preko spodnje povezave nizkocenovnega ponudnika Wizzair (vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Ljubljana – London – Ljubljana, že za 37 eur na osebo (termin 8. – 10.3.2016)lhr1

ZAVAROVANJE: Že za 7.07 EUR lahko za omenjeno potovanje sklenete turistično zavarovanje Zavarovalnice Triglav. Sklenite tukaj! (klik na povezavo).

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (22 eur popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za London lahko naročite tukaj.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.