Izlet na dlani

DANES! V Ljubljani brezplačno potopisno predavanje Lepote južne Kitajske

Danes (torek) 02.02.2016 bo ob 18.00 v Knjižnici Otona Župančiča (Kersnikova ulica 2, Ljubljana) potekalo potopisno predavanje na temo Lepote južne Kitajske. Predaval bo strasten popotnik Aleksander Zalar.

Slikovite pokrajine z v megle zavitimi špičastimi vrhovi gora nacionalnega parka Yuanjien in panoramska steklena pot nad tisoč metrskim prepadom v nacionalnem parku Tianmen ter kanjoni reke Jangce dokazujejo lepote južne Kitajske. Največji tehnični dosežek Kitajske predstavlja hidroelektrarna treh kanjonov na reki Jangce-Jang.

Filmska projekcija z uvodnim predavanjem.

Ker smo si delček lepot južne Kitajske pred leti ogledali v živo tudi člani Ekipe Izlet na dlani, bo projekcija zagotovo vredna ogleda.

 

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.